GEORGE RUSSELL ȘI LEWIS HAMILTON AU PURTAT TOMMY HILFIGER ȘI TOMMY JEANS LA ZANDVOORT GRAND PRIX

Proiect nou (2)

GEORGE RUSSELL ȘI LEWIS HAMILTON AU PURTAT TOMMY HILFIGER ȘI TOMMY JEANS LA ZANDVOORT GRAND PRIX

Tommy Hilfiger anunță că piloții de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Lewis Hamilton și George Russell au purtat look-uri din colecțiile TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS la Zandvoort 2023 Grand Prix, pe 24 august 2023.

Lewis Hamilton a fost văzut purtând un tricou premium, croiala relaxed, vintage din viitoarea colecție TOMMY JEANS Remastered, pantaloni cargo wide fit din Tommy Collection by TOMMY JEANS Fall 2023 și o bentiță neagră din bumbac.

George Russell a fost văzut purtând o cămașă cu imprimeu în carouri cu dungi și pantaloni conici din bumbac Hampton, din colecția TOMMY HILFIGER Pre-Fall 2023.

Colecția TOMMY JEANS Remastered, lansată în noiembrie, sărbătorește cea de-a 50-a aniversare a hip-hop-ului și a conexiunii adânc înrădăcinate a lui TOMMY HILFIGER cu această mișcare culturală. Trecutul se întâlnește cu viitorul într-o colecție capsulă care oferă o selecție modernă a celor mai influente stiluri de patrimoniu.

Colecția TOMMY HILFIGER Pre-Fall 2023 oferă noi twist-uri ale clasicilor americani. Siluetele de arhivă sunt reîmprospătate cu un stil relaxat, prezentând culorile emblematice ale brand-ului, roșu, alb și albastru. Câștigătorul Grand-Prix George Russell a îmbrățișat look-ul cool al sezonului, Classic American.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, și @TommyHilfiger. 

UNDE: ZANDVOORT 2023 GRAND PRIX, OLANDA

CÂND: 24AUGUST, 2023