Să-mi fie iarnă iar… la Ana Hotels, în Poiana Brașov

template (3)

Să-mi fie iarnă iar…  la Ana Hotels, în Poiana Brașov

Nu știu alții cum sunt, dar mie-mi lipsește simțitor în ultimele ierni, zăpada aia adevărată. Iar de când am copil, îmi pare rău să văd că Alma asociază iarna doar cu vremea rece și urâtă și multe haine groase pe ea. I-am arătat poze din copilăria mea, când iernile aduceau multă bucurie, munți de zăpadă albă și pufoasă, cu cu care noi ne jucam cu poftă, pe care ne rostogoleam sau ne dădeam cu saniuța…

Și-ncerc să aduc măcar o mică parte din bucuria copilăriei mele și-n amintirile ei de la această vărstă, măcar cu câteva zile la munte, acolo unde se găsește zăpada.

Acum am ales să mergem în Poaiana Brașov și bine am făcut. Să vă spun de ce. În timp ce în București era un aer greu, de praf și noxe și nici urmă de vreun fulg de nea, în stațiunea aflată la câțiva kilometri de Brașov aveam zăpadă pe săturate. Și mulți copii și turiști veseli și dornici de săniuș, ski sau pur și simplu, de bulgăreală.

Sunt din ce în ce mai mulți care aleg să meargă într-o țară străină pentru a se bucura de sporturile de iarnă, dar și în România avem servicii de calitate și pârtii bune pentru ski.

Poiana Brașov continuă pe bună dreptate să fie o destinație care atrage turiștii an de an, cu cele 7 pârtii de ski, cu peisajele frumoase, cu hotelurile luxoase și serviciile de calitate, dar și prin varietatea experiențelor de care poți avea parte aici.

Anul ăsta am ajuns pentru prima dată la Ana Hotels din Poiana Brașov și m-a surprins în cel mai plăcut mod plăcut. Experiența mea aici a însemnat ski și săniuș cu orele pe pârtia Bradul, aflată la doi pași de hotel, o cameră spațioasă cu o priveliște spre verdele încă puternic al brazilor, un restaurant cu o ofertă variată chiar și pentru cei mai pretențioși clienți, cu un loc de joacă extrem de ofertant pentru copii, cu supraveghetor, cu SPA, piscină, saună, masaje și relaxare cât pentru un sezon.

Oferă-i si tu copilului tău experiențe și amintiri de-o viață. Iarna asta, hotelul a pregătit pachete atractive ce includ ski și relaxare fără limite. Detalii pe  www.anahotels.ro/ro/sport/oferte/infinite-ski-escape (cazare, skipass nelimitat, voucher spa si discounturi etc).