O dieta pentru slabit are doar 5% sanse de succes – iata de ce!

7 (1)

O dieta pentru slabit are doar 5% sanse de succes – iata de ce!

 

Conform statisticilor, dietele functioneaza cu adevarat doar in procent de 5% – in restul 95% din cazuri, o dieta pentru slabit se va dovedi ineficienta. Astfel, poate fi destul de dificil sa gasesti o dieta de slabit care sa iti ofere rezultatele dorite. Ce anume inseamna acest lucru?

Ei bine, raspunsurile pot fi extrem de variate, precum numarul de diete pe care il poti gasi in ziua de astazi in mediul online si nu numai. Ai putea spune ca nu trece o zi fara sa vezi o reclama (fie online sau la TV) concentrata pe o anumita dieta.

Desigur, problema nu este faptul ca oamenii esueaza in a slabi, ci mai degraba faptul ca marea majoritate a dietelor nu sunt destul de bune sau eficiente. Pe scurt, problema se afla la nivelul dietelor.

De ce nu functioneaza dietele de slabit?

Dupa cum a fost mentionat, dietele dau gres pentru ca nu sunt concepute corespunzator. Marea majoritate a acestora nu ofera persoanelor sansa de a-si schimba cu adevarat stilul de viata, de a intelege beneficiile unei alimentatii sanatoase.

Asadar, o dieta pentru slabit nu functioneaza atunci cand:

  • Interzice in totalitate anumite alimente si preparate – interzicerea unui aliment doar te va face sa ravnesti mai mult la acesta. In momentul in care o dieta iti interzice ciocolata, de exemplu, sansele de succes pe termen lung scad considerabil;
  • Nu pune accentul pe consumul de proteine – contrar asteptarilor, chiar exista diete care implica faptul ca lipsa consumului de proteine duce la pierderea in greutate. Evident, acesta este un alt mod de a explica termenul „infometare” sau altele similare. Atunci cand vrei sa slabesti, trebuie sa ai grija la consumul de calorii in principal – apoi, restul lucrurilor trebuie consumate cu moderatie;
  • Pune accentul prea mult pe consumul de calorii – nimanui nu ii place sa stea in permanenta cu telefonul in mana pentru a verifica cate calorii are un anumit produs si cate calorii a consumat in ziua respectiva. Acest proces deznadajduitor pentru multe persoane care vor sa slabeasca este motivul principal pentru care acestea renunta la o dieta;
  • Implica schimbarea regulata a programului de masa – daca ai trei mese pe zi timp de 6 luni iar apoi dieta pentru slabit pe care o urmezi iti spune sa treci la 4 sau la 6, atunci sansele de succes ale acesteia scad semnificativ. Mesele trebuie sa fie la intervale regulate – trebuie sa devina un obicei de-al tau sa mananci 3 sau 6 mese pe zi, conform unei diete corespunzatoare;
  • Pune accentul prea mult pe exercitii fizice – chiar daca vrei sa slabesti sau nu, cele 30 de minute de miscare recomandate pe zi sunt de ajuns. Atunci cand vrei rezultate mai rapide, se recomanda o ora de exercitii fizice, dar in niciun caz duse pana la extrem. Stai departe de dietele care implica 3-4 ore de sala pana la epuizare in fiecare zi!

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care o dieta pentru slabit prezinta sanse reduse de succes – efectiv lucreaza impotriva ta si a corpului tau. Pe scurt, ai nevoie de o dieta care stie ce face, eventual de o dieta care are atat experienta, cat si renume.

O asemenea dieta pentru slabit este NUPO! Aceasta are la baza conceptul VLCD (very low calorie diet) si recomanda utilizarea de produse proprii care ofera corpului uman necesarul zilnic de vitamine, minerale si nutrienti.

Platforma NUPO este, de asemenea, incarcata pana la refuz cu articole informationale si cu studii realizate in mod independent care atesta eficienta acestei diete. Desigur, varietatea de produse (implicit a gusturilor acestora) este un bonus semnificativ cand vine vorba de o dieta pentru slabit!