IOLA Center extinde portofoliul wellness cu servicii de înaltă tehnologie bazate pe ultrasunete

Untitled collage - 2022-07-10T213446.018

IOLA Center extinde portofoliul wellness cu servicii de înaltă tehnologie bazate pe ultrasunete

IOLA Center, una dintre cele mai performante clinici de recuperare medicală din țară, include în portofoliul wellness procedurile HIFU destinate rejuvenării și remodelării faciale și corporale. Respectând profilul de recuperare medicală al IOLA Center, tratamentele cu ultrasunete vor fi recomandate împreună cu ședințele de masaj, drenaj limfatic și kinetoterapie pentru rezultate optime și satisfacția deplină a pacienților.

 

IOLA Center, poziționată drept una dintre cele mai performante clinici de recuperare din România prin prisma pregătirii personalului, aparaturii folosite și calității serviciilor oferite, a fost înființată în 2018 de Ioana Berza, fiziokinetoterapeut, din dorința de a ajuta românii să-și îmbunătățească cu adevărat calitatea vieții prin proceduri de kineto și fizioterapie.

Începând cu acest an, IOLA Center și-a dovedit excelența și în zona de servicii wellness, cu ajutorul cărora pacienții vor beneficia, pe lângă sănătate, și de o stare de bine, care să susțină și să amplifice rezultatele obținute prin procedurile medicale.

Mai mult decât atât, luna iulie marchează intrarea în oferta wellness a aparatului de ultimă generație HIFU, bazat pe tehnologia cu ultrasunete de înaltă intensitate. HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – reprezintă o procedură extrem de precisă care asigură, în principal, rejuvenarea facială, remodelarea corporală, slăbirea localizată, îndepărtarea celulitei și tratarea vergeturilor .

Practic, ultrasunetele de înaltă frecvență pătrund adânc în țesuturi și stimulează atât regenerarea colagenului existent, cât și producerea de colagen nou. Acest mecanism de acțiune are ca efect lifting-ul zonei tratate, atât la nivel facial, cât și corporal. HIFU are, de asemenea, capacitatea de a distruge stratul subcutanat de adipocite, ajutând la remodelarea corporală odată ce grăsimile dislocate sunt metabolizate și eliminate din organism.

„După ce am adus la IOLA aparate unice în țară, precum CareTherapy și masa de elongații cu microunde, am vrut să fiu, din nou, unică în județul Bacău, oferind clienților noștri serviciile de înaltă tehnologie HIFU. Aparatul acesta este incredibil din punct de vedere al rezultatelor obținute și foarte versatil în ce privește zonele corpului și problemele cărora li se adresează: de la simple riduri și laba gâștii, eliminarea gușei și redarea fermității liniei mandibulei, la tratarea vergeturilor, celulitei și remodelarea brațelor, coapselor, gambelor”, explică Ioana Berza, fondator IOLA Center și fiziokinetoterapeut.

 

Un tratament revoluționar, eficient într-o singură ședință!

HIFU este o tehnică non-invazivă care înlocuiește cu succes liftingul chirurgical, apelând la capacitatea naturală regenerativă a organismului de a produce neo-colagen. Ultrasunetele concentrate, de înaltă intensitate, penetrează pielea, acționând în profunzime, însă nu o lezează.

În urma procedurii, la suprafața acesteia se poate observa o ușoară inflamație care poate dura până la 48 de ore, iar în cazul tratării cu ultrasunete a grăsimii din zona mediană a corpului se poate resimți un ușor disconfort abdominal. Acestea sunt semne ale eficienței tratamentului, iar recomandarea specialiștilor IOLA este ca pacientul să lase corpul să treacă prin această perioadă post-procedură fără a apela la ajutorul unui antiinflamator.

Primele rezultate de lifting și remodelare a zonei tratate se vor observa după aproximativ două luni de la intervenție, însă nu se recomandă efectuarea unei noi ședințe HIFU mai devreme de trei luni de la cea inițială.

„HIFU este un echipament de înaltă tehnologie și trebuie să avem încredere în ceea ce promite. Asta înseamnă că pacientul trebuie să aibă răbdare să treacă de perioada faza inflamatorie post-tratament, de faza proliferativă – când are loc sinteza de colagen, fază care poate dura până la șase săptămâni – și apoi să se bucure de faza de lifting și de rezultatele stabile, care pot dura până la 18-24 de luni”, spune Ioana Berza.

IOLA Center își respectă profilul de clinică destinată recuperării medicale, astfel încât tratamentul HIFU va fi recomandat la pachet cu proceduri care să ajute la refacerea cât mai rapidă a zonei tratate și a organismului, în general, după procedură: masaj anticelulitic, drenaj limfatic și kinetoterapie. Prețurile intervențiilor HIFU pornesc de la 500 de lei și variază în funcție de dimensiunea zonei și de gravitatea problemei tratate.

Mai multe detalii și programări pe http://iolacenter.ro.