Cum își întreține Anca Bucur, Miss Fitness Univers, tenul pentru a avea un look perfect

Untitled collage (87)

 

Cum își întreține Anca Bucur, Miss Fitness Univers, tenul pentru a avea un look perfect

Anca Bucur, românca deținătoare a șase titlului Miss Fitness Univers, se poate lăuda cu o siluetă perfectă chiar și după cele două nașteri la activ. Mamă a doi copii, sportiva reprezintă o inspirație pentru toate femeile care își doresc să adopte un stil de viață sănătos axat pe sport și nutriție echilibrată.

Activitatea sportivă de-a lungul anilor a ajutat-o să și mențină silueta intactă, iar, în prezent, la vârsta de 35 de ani, ajută persoanele care au nevoie să ajungă în forma dorită prin intermediul unor programe speciale.

Pe lângă grija de a menține un stil de viață sănătos, Anca Bucur acordă atenție deosebită și îngrijirii tenului, astfel că apelează frevent la un tratament pe care îl urmează inclusiv marile vedete de peste ocean, printre care și Beyonce, Kate Winslet sau Cherlize Theron. Este vorba de Hydrafacial, o procedură profesională de curățare și hidratare a pielii, pe care o efectuează la clinica Noblezza din București.

“Sportul m-a ajutat ani la rând să îmi mențin un tonus muscular ridicat și o siluetă armonioasă. Tenul a avut însă mereu nevoie de o îngrijire aparte. În special acum, că am trecut de pragul de 35 de ani, este necesar să folosesc produse cosmetice de calitate și să merg periodic la diagnoză și tratamente profesionale efectuate de medicul dermatolog. Pentru moment, ceea ce dă rezultate excelente în cazul meu este Hydrafacial, tratamentul recomandat de medicul dermatolog Anca Mincă, de la clinica Noblezza. Mă ajută să curețe impecabil pielea, să elimine punctele negre și orice imperfecțiune. Este foarte delicat și lasă un urmă un ten perfect curat și regenerat, ceea ce nu aș fi putut obține prin alte metode acasă. Este important să consulți un medic dermatolog, pentru că el poate descoperi orice problemă ar avea pielea și să o trateze așa cum este nevoie”, spune Anca Bucur.

Tratamentul de hidrodermoabraziune Hydrafacial pe care îl urmează Anca Bucur este considerat o inovație în domeniul medical estetic, deoarece îngrijește tenul prin mai multe tehnologii îmbinate: curăță, exfoliază, extrage imperfecțiunile și hidratează.

„Ce îmi place cel mai mult este senzația de piele perfect curată și fină pe care o am după tratament. Orice punct negru sau por congestionat este eliminat fără a fi nevoie de extracția clasică, cea care poate lăsa în urmă iritații sau cicatrici. În plus, Hydrafacial reglează și activitatea glandelor sebacee, astfel că se restabiliește sănătatea pielii”, adaugă atleta.

Medicul dermatolog Anca Mincă, de la clinica Noblezza, explică de ce Hydrafacial are rezultate atât de bune, astfel încât este urmat de o persoană la fiecare 15 secunde în lume.

„Hydrafacial îmbină hidrodermoabraziunea cu extragerea delicată a impurităților prin vacuum. Este indicat să îl urmăm dacă avem porii dilatați, riduri, cicatrici lăsate de acnee, sau, pur și simplu, avem nevoie ca pielea noastră să fie sănătoasă, curată și strălucitoare. Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Astfel că tratamentul de la Noblezza oferă exfoliere profesională, reparare a imperfecțiunilor și un aspect întinerit.

Tratamentul durează în jurul a 40 de minute și presupune cinci pași:

Psul 1: Curățare și exfoliere – se elimină celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii.

Pasul 2: Peeling – porii sunt curățați gentil de impurități și praf, fără lezarea tegumentului.

Pasul 3: Extracție – Tehnologia vortex realizează extracție asupra porilor și curăță în profunzime pielea.

Pasul 4: Terapia LED LIGHT – asigură beneficii suplimentare după tratament.

Led-ul Roșu îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Ajută de asemenea la reducerea liniilor fine și a ridurilor, a hiperpigmentației și a altor semne de îmbătrânire.

Led-ul Albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic, tratând problemele și lăsând pielea frumoasă și curată.

Pasul 5: Protecție – Tenul este hrănit pentru protejare și menținerea rezultatelor.

La final obținem un ten perfect curățat, fără iritațiile procedurilor clasice de extracție, care ar fi durat câteva zile, nu mai avem puncte negre sau pori dilatați, iar pielea este întinerită și strălucitoare. La Noblezza avem rezultate excelente inclusiv în cazul tenului acneic, cu ajutorul acestui tratament”, declară Anca Mincă, medic dermatolog la clinica Noblezza.