Cele mai frumoase 4 filme de Crăciun

Untitled collage (67)

 

Cele mai frumoase 4 filme de Crăciun

Pentru mine, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an. Îmi dă o stare de bine, îmi place să dăruiesc cadouri oamenilor dragi din viața mea și mai ales îmi place să petrec mai mult timp cu Alma, fiica mea.

Și cum stăm mai mult pe acasă, este momentul perfect pentru a vedea cât mai multe filme împreună. Iată o listă a celor mai frumoase filme de Crăciun!

 

Home alone/Singur acasă (1990)

Home Alone – filmul regizat de Chris Columbus, cu un scenariu de John Hughes, în care Macaulay Culkin este uitat acasă atunci când familia sa zboară din greșeală la Paris, fără el. De aici începe aventura. Indiferent de câte ori l-am văzut până acum (am încetat să mai număr), nu există an fără să-l mai vedem o dată.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Iw0pgk580KI

 

Scrooged/Poveste trăsnită de Crăciun (1988)

Frank Cross (Bill Murray) conduce un post de televiziune din SUA care planifică o adaptare live a Colindei de Crăciun de Charles Dickens. Copilăria lui Frank nu a fost una prea plăcută, prin urmare, el nu a apreciat niciodată cu adevărat spiritul Crăciunului. Cu ajutorul vizitelor fantomelor Crăciunului trecut, Crăciunului prezent și Crăciunului viitor, Frank își dă seama că trebuie să se schimbe. Este un film cu Happy End si o lecție de viață, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

https://www.youtube.com/watch?v=dM6gza4oY9w

 

Arthur Christmas/Marea cursă de Crăciun (2011)

V-ați întrebat vreodată cum împarte Moș Crăciun toate cadourile într-o singură noapte? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operații de la Polul Nord! Produse de Aarman Features si Sony Pictures Animation, acest film de sărbătoare îl prezintă pe fiul lui Moș Crăciun, Artur, care are o misiune importantă și anume aceea de a se asigura că sărbătoarea Crăciunului va avea loc fără probleme.

https://www.youtube.com/watch?v=7tk-WZSqIGQ

 

White Christmas/Un crăciun alb (1954)

Două nume talentate din lumea cântecului și a dansului (Bing Crosby și Danny Kaye) își unesc forțele, pentru a deveni una dintre cele mai căutate echipe din showbiz. Într-o iarnă, lor li se alătură două surori (Rosemary Clooney și Vera-Ellen), plecând spre Vermont ca să petreacă un Crăciun alb, plin de zăpadă. Adevărata aventură începe când Crosby și Kaye descoperă că hanul este condus chiar de fostul lor general din armată, care acum are probleme financiare. Urmează o adevărată poveste de vis.

https://www.youtube.com/watch?v=4K2C0gcEV3Q

Crăciun fericit tuturor și să vă bucurați de momentele petrecute în familie!