Cod ROSU de sarbatoare

Beautiful,Girl,Showing,Red,Manicure,Nails,.,Makeup,And,Cosmetics

 

Cod ROSU de sarbatoare

 

Asa cum un ruj rosu sau o rochie neagra reprezinta un etalon de eleganta si frumusete, tot asa, o manichiura rosie te va ajuta sa nu dai gres niciodata la capitolul stil.

De la burgund la rosu intens sau rubiniu, crede-ne pe cuvant ca exista o nuanta potrivita fiecarei ocazii. Lacul de unghii rosu se afla in topul preferintelor celor mai multe femei. Mai ales pentru petreceri sau reuniuni de familie. Dar si pentru evenimente fastuoase.

O manichiura rosie este un statement, iar lacul de unghii ”Big Apple Red” de la OPI face legea si a furat inimile noastre, ale tuturor.

”Rosul ”Big Apple Red” de la OPI este stralucitor, magnific si te face sa te simti ca si cum ai vrea sa cuceresti intreaga lume!, spune Diana Marandiuc, Education Manager la OPI Romania. Aceasta nuanta se afla pe primul loc in lume la capitolul lacuri de unghii, indiferent de brand.

Ei bine, iata ca, unghiile rosii sunt si raman de o frumusete clasica. Unghiile rosii reprezinta acel detaliu sexy care nu va trece niciodata neobservat. Tusa de indrazneala si de incredere in mai bine. Mai frumos. Mai wow.

Rosul este classic, atemporal, magic, glamour. Arata impecabil atat pe unghii scurte, cat si pe unghii lungi si poate fi declina la nesfarsit in functie de starea ta de spirit.

Alege rosu. Devino fan Big Apple Red” de la OPI!