PARKLAKE TE INVITA SA CELEBREZI CRACIUNUL CU UN CADOU PERFECT PENTRU CEI DRAGI

ParkLake te invita sa celebrezi Craciunul cu un cadou perfect pentru cei dragi

 

PARKLAKE TE INVITA SA CELEBREZI CRACIUNUL CU UN CADOU PERFECT PENTRU CEI DRAGI

 

A inceput cea mai frumoasa luna din an si, odata cu ea, goana dupa daruri pentru cei dragi. Uneori, gasirea cadoului perfect pare o misiune imposibila – tocmai de aceea, in Decembrie, ai de ales dintr-o gama extinsa de Gift Card-uri personalizate, astfel incat sa poti oferi un cadou cu amprenta personala unica.

In aceasta luna, lansam un card special, cu tematica Christmas, in valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achizitiona de la biroul de informatii din zona Main Square. Elegant, simplu si rapid, noul Gift Card ParkLake iti ofera inspiratia necesara pentru a le face o bucurie de sarbatori celor dragi!

Vino sa il vezi pe Mos Craciun in ParkLake

Craciunul nu inseamna doar cadouri, ci si bucuria de a-l vedea pe Mos Craciun – iar ParkLake te pune in legatura directa cu el.

Vino in Main Square in perioada 13-24 Decembrie, intre orele 14:30-19:30, deschide Usa Magica si vorbeste LIVE cu Mos Craciun, aflat tocmai in Laponia. Daca ai o lista de cadouri si inca nu ai apucat sa ii scrii Mosului, te asteptam!

Hai in ParkLake si ofera-i copilului tau o experienta de poveste!

Impreuna invingem dizabilitatea – ParkLake sprijina Crosul Conil

Craciunul este sinonim si cu faptele bune, astfel ca ParkLake continua misiunea de a darui zambete si bucurii si sprijina Crosul Conil – ”Impreuna invingem dizabilitatea”, devenind punctul de plecare spre casa lui Mos Craciun din Laponia.

In perioada 3-15 Decembrie, te asteptam la locul special amenajat din Main Square, pentru a te inscrie la cros. Fiecare inscris in cursa si fiecare kilometru parcurs inseamna sustinerea unei ore de terapie si tratament pentru copiii cu dizabilitati pe care cei de la Conil ii au in grija.

 

Primii 2 kilometri parcursi asigura si inscrierea in tragerea la sorti pentru cele 10 carduri cadou in valoare de 300 de lei fiecare, asa ca nu uita sa treci pe la biroul Conil, inainte de plecare, pentru a-ti ridica tichetul de tombola.

 

Poti sa ajuti copiii cu autism si fara sa te inscrii la cros. Langa punctul de pornire va fi o urna in care vom strange pentru ei rechizite, jocuri educationale, acuarele, plastilina sau puzzle-uri.

 

 

In plus, poti redacta si trimite o scrisoare pentru Mos Craciun, iar voluntarii de aici se vor asigura ca sperantele, gandurile bune si dorintele tale vor ajunge la destinatie cat mai repede cu putinta.

 

Ne vedem in ParkLake!