Descopera tainele comunicarii in cadrul seminarului gratuit ,,Omul din spatele business-ului”

gina2

 

Descopera tainele comunicarii in cadrul seminarului gratuit ,,Omul din spatele business-ului”

 

Comunicarea este factorul esential in tot ceea ce tine de dezoltarea noastra ca oameni. Adevarata transformare insa, se intampla cu fiecare moment in care investim in dezvoltarea personala si cu siguranta NLP va face diferenta. Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) este o stiinta unica cu un impact uimitor asupra vietii noastre care ne poate ajuta sa devenim ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru ca ne ofera cadrul perfect sa incepem sa traim viata cu sens. Programarea Neuro-Lingvistica ne arata concret cum putem intelege mai bine comportamentul uman, cum sa comunicam mai eficient cu alte persoane si, mai mult decat atat, ne accelereaza dezvoltarea personala sau cresterea profesionala.

Multe companii de top care folosesc deja NLP si-au crescut afacerile utilizand cunostintele invatate. Diversitatea acestor companii care incorporeaza NLP in practica de zi cu zi este o dovada ca tehnicile si abordarea inerenta a NLP poate fi folosita in: organizatii multinationale, intreprinderile mici, sector privat, sector public, cei care desfasoara activitati independente, persoanele fizice. Daca ti-ai dorit vreodata ca echipa ta sa devina mai eficienta, sa obtii o mai buna comunicare intre membrii personalului si intre departamente, sa creezi o legatura mai puternica cu clientii tai, sa faci vanzari si negocieri mai stimulatoare in timp ce vei trata obiectiile si obstacolele cu eleganta, atunci e timpul sa iei in considerare Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) in afacerea sau cariera ta.”, explica Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Marii lideri ai lumii au stiut ca unul dintre principalii factori esentiali in dezvoltarea echipelor este comunicarea. De aceea leadershipul se invata si se antreneaza constant. Un limbaj precis si abilitatea de a comunica cu oricine, va lasa cat mai putin loc interpretarii.

Business-urile se fac prin oameni, iar leadership-ul eficient este una din cheile succesului. De aceea, comunicarea este factorul primordial in dezvoltarea echipelor care stau la baza acestora. Pentru a exersa si perfecţiona acest limbaj constructiv, un prim pas consta in cunoasterea si recunoasterea proceselor prin care filtrezi, procesezi si furnizezi informaţii: stergere, distorsiune, generalizare. Pe masura ce te vei aventura in magia propriului sistem neurolingvistic, vei examina meta-modelul (limbaj specific) si vei lucra cu profunda simplitate a acestuia. Cu ajutorul Meta-modelului NLP comunici cu transparenta si elimini orice substrat ascuns.”, continua Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Orice afacere se bazeaza pe competentele oamenilor care stau la baza acesteia. Una dintre cele mai importante seturi de competente necesare intr-o lume in schimbare sunt aptitudinile de leadership. Folosind tehnicile NLP, vei avea posibilitatea sa descoperi si sa studiezi unele modele, principii si abilitati specifice, care sa-ti permita sa fii un lider cu mai mult succes, adica sa dezvolti aptitudinile necesare pentru un leadership valoros.Capacitatea de a identifica modalitatile prin care oamenii gandesc si simt, si sa faci modificari in mod etic in aceste stari il fac, de asemenea, ideal pentru mediul de afaceri.  Este important sa stii ca oamenii au strategii atat pentru succes, cat si pentru esec. Prin utilizarea tehnicilor de NLP poti sa decodezi comportamentele si gandurile care determina succesul sau esecul, astfel, devii constient de ceea ce se intampla la nivel subconstient.

NLP se concentreaza pe rezultate si iti ofera procese prin care iti realizezi obiectivele in mod eficient, atat cele personale, cat si cele ale echipelor din care faci parte. Te astept la seminarul gratuit ,,Omul din spatele business-ului” din 14 septembrie de la ora 19:00, rezerva-ti locul si hai sa ne intalnim online pentru o discutie deschisa, plina de informatii cu adevarat pretioase. Seminarul este adresat: Oamenilor de afaceri din toate nivelurile de management, intreprinzatori si oameni de afaceri care sunt interesati de dezvoltare personala si leadership; Celor care lucreaza in vanzari, resurse umane (HR), relatii publice (PR), trainerilor indiferent de domeniu de activitate (HR, team building, coaching etc.), negocieri; Tuturor celor care doresc sa-si creasca nivelul comunicarii, sa faca fata mai bine conflictelor organizationale si personale (interne si interumane); Noilor manageri care vor sa isi maximizeze eficacitatea in primele 90 de zile in noul lor rol.”- Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Rezerva-ti acum un loc la seminarul gratuit, pentru a descifra tainele comunicarii. Durata : 3 ore. Iti poti rezerva un loc la seminarul gratuit ,,Omul din spatele business-ului”, aici:  https://nlpdiscovery.ro/seminar-nlp-business/

Despre Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

A studiat timp de 7 ani la scoala Tad James Co, din Las Vegas, SUA si are o experienta de peste 10 de ani in care aplica NLP la nivel international. Este certificata Master Trainer in NLP si Trainer TLT, Coaching si Hipnoza, este life si business coach, a calatorit in lumea intreaga si are o cunoastere vasta a comportamentelor din diferite culturi este pasionata de sah, a practicat acest sport timp de 20 ani in competitii internationale. A desfasurat cursuri de formare in multe companii importante din tara si este antreprenor de succes din 1995.