Impletituri ideale pentru sezonul cald

Foto Mihai Badin - Wella

Impletituri ideale pentru sezonul cald

 

Impletiturile te ajuta sa iesi cu usurinta din anonimat si, totodata, te provoaca sa aduci schimbari noi in look-urile tale. Stim ca in acelasi timp sunt ideale pentru sezonul festivalurilor asadar, iata care sunt recomandarile hairstilistilor Wella Professional.

 

Mini coada de peste

Impletitura in coada de peste este foarte usor de realizat, dar de data acesta specialistii Wella Professionals propun o noua abordare inspirata din look-urile de sirene. Foloseste ca sa te ajuti la styling produse performante precum EIMI Dry Me la radacina, iar pe lungimi si varfuri EIMI Glam Mist pentru un aspect sanatos si glossy.

Coada de peste

Daca ti se pare dificil de realizat acea mini coada de peste pe care sa o asezi ca pe o bentita, poti incerca varianta normala, iar ca rezultatul sa fie unul fara cusur, foloseste EIMI Mistify Me Light pentru a controla firele rebele.

Impletitura daneza

”Impletitura daneza se aseamana cu clasica impletitura frantuzeasca, doar ca este realizata ”pe dos”, ne explica Mihai Badin, stilit Wella Professionals.. Foloseste EIMI Oil Spritz pentru mai multa stralucire.

Coronita

Impletiturile tip coronita ofera instant un look romantic si este o alegere ideala atat pentru timpul zilei, cat si pentru evenimentele de seaa. Ai nevoie de produse de styling precum Perfect Me si EIMI Super Set pentru fixare.

Impletitura ADN

Impletitura ADN este o adevarata opera de arta si, surprinzator, se realizeaza mai usor decat te-ai fi asteptat.

Jumatate de impletitura

Asa cum alegem sa prindem parul in coada sau coc doar pe jumatate, acelasi lucru putem face si in cazul impletiturilor. De ce sa impletesti tot parul cand te poti folosi doar de cel de deasupra pentru a-l tine la distanta de fata.

Impletitura ”pe dos”

Aceasta tehnica este similara impletiturii daneze si este o metoda ideala de a adauga volum. Nu uita sa folosesti EIMI Root Shoot la radacina si pe lungimi.

Impletitura curcubeu

Impletitura curcubeu este ideal in special pentru parul vopsit in nuante vibrante create cu Color Fresh Create, in care aduci un plus cu mixul de impletituri si stiluri.

Impletitura in cinci

NIciodata nu este prea mult pentru un look indraznet”. Impletitura in cinci este ideala daca vrei sa iesi in evidenta cu ceva complet diferit. Nu uita sa folosesti EIMI Dry Me pentru a fixa coafura ca ea sa fie rezistenta si fara cusur pentru mai mult timp.

Sfoara

Iata o impletitura care se realizeaza mai usor decat ti-ai fi imaginat. Probabil esti familiarizata cu acest look, deoarece este inspirat din coafurile personajelor din Game of Thrones.

Impletiturile de boxer

Pare un look destul de dur, dar nu, nu este deloc asa. Este ideal pentru mersul la sala, iar partea buna este ca indiferent daca te confrunti sau nu cu firele rebele, coafura va fi una spectaculoasa.