Antoanelle by Camelia Roatiș- o colecție lejeră, perfectă pentru această primăvară

Untitled collage - 2021-03-05T135426.045

 

Antoanelle by Camelia Roatiș- o colecție lejeră, perfectă pentru această primăvară

Compleurile din bluză și pantalon lung sunt foarte comode și au un design special. Bluza are un detaliu deosebit din bumbac la mâneci și la tiv, iar scoate acest compleu din anonimat este gulerul detașabil care poate fi purtat și la alte ținute. Pantalonul este lung, cu buzunare si cu elastic la talie. Compleurile sunt disponibile în mai multe culori și modele.

Brandul Antoanelle a fost creat în 2014 de Camelia Antoanela Roatiș, absolventă a uneia dintre cele mai bune școli de design – Istituto Marangoni din Milano.

Estetica proprie este definită prin eleganță și simplitate. ”Femeia pe care o văd eu este îmbrăcată simplu, frumos, elegant, fără nimic ostentativ sau opulent, tocmai pentru a pune în valoare frumusețea ei exterioară și interioară, feminitatea și delicatețea ei”, spune Camelia Roatiș. ”Sunt adepta unui stil care poate individualiza orice femeie, care o poate ajuta să adauge un plus de senzualitate, mister sau romantism în fiecare dintre aparițiile sale”, motivează creatoarea.

Creațiile Antoanelle pun accent pe elementele originale, chic, care oferă versatilitate, dar și funcționalitate și confort.

”Nu cred în teoria că o rochie trebuie purtată doar o singură dată. Dacă o haină te face să te simți atât de bine în ea, de parcă ar fi parte integrantă din trupul tău, înseamnă că trebuie să repeți experiența, dincolo de regulile mai mult sau mai puțin valoroase. Nu o dată am avut bucuria de a vedea vedete de primă mărime care mi-au purtat în mod repetat creațiile la diverse evenimente publice. Pentru mine e confirmarea faptului că femeia are nevoie de valori și de autenticitate.”