Ce a descoperit Livia Graur despre sine, în perioada de izolare

Untitled collage - 2020-06-11T141359.563

 

Ce a descoperit Livia Graur despre sine, în perioada de izolare

Deși nu a fost cea mai bună modalitate de a mă repune în echilibru, perioada aceasta a fost una benefică pentru mine. Am avut timp, mult timp pentru fel de fel de mici bucurii la care înainte nici nu visam, dar cel mai important, pentru familie. Cele mai importante lucruri pe care le-am descoperit în ultimele luni despre mine:

  1. Sunt foarte răbdătoare! O calitate care credeam că-mi lipsește cu desăvârșire, dar pe care am constatat că o am din plin, mai ales în relația cu cea mică, care în perioada asta mi-a testat limitele!
  2. Obsesia pentru curățenie! Cu toate că și înainte obișnuiam să fac curățenie prin casă și îmi plăcea să văd totul în ordine, mai nou am observat că mă trezesc că șterg și ce e deja curat J!
  3. Îmi place să fac deserturi, nu doar să le mănânc! Dacă până acum, activitatea mea în bucătărie se limita la pregătirea felurilor principale, lunile acestea am testat fel de rețete de prăjiturele, deserturi și chestii dulci, numai bune de “rotunjit” silueta!
  4. Latura creativă. Chiar și înainte de pandemie îmi plăcea să fac lucruri cu mâna mea, însă în perioada aceasta, pentru că am avut timp liber, am putut să fac tot felul de “diy”(do it yourself). Evident, alături de Renata, care s-a bucurat să mă ajute să construim un pomișor de Paște, de pildă, în care am agățat ouă colorate, sau un iepure decupat din carton, pictat de mânuțele noastre.
  5. Pasiunea pentru grădinărit. De când ne-am mutat la curte, am tot încercat să amenajăm spațiul cât mai frumos. Totuși, dacă în anii trecuți am apelat mereu la ajutoare, anul acesta am reușit să pun cam tot ce mi-am dorit cu mâinile mele. Și nu știu dacă e doar în mintea mea, însă trandafirii sunt mai frumoși ca niciodată, zmeura e înaltă și plină de fructe, cireșul ne-a oferit primele cireșe de când l-am plantat, iar pergola e plină de petunii bogate!