Filme și seriale pe care le poți vedea GRATUIT pe Netflix

Untitled collage - 2020-05-22T202404.138

Filme și seriale pe care le poți vedea GRATUIT pe Netflix

 

Vești bune! Netflix  pune la dispoziția profesorilor și a elevilor care stau acasă în această perioadă, o serie de filme și seriale documentare care pot fi urmărite în mod gratuit pe canalul YouTube Netflix SUA.

Momentan, aceste documentare sunt disponibile numai în limba engleză, dar vor beneficia și de subtitrări inclusiv în limba română.

Lista filmelor și serialelor care pot fi urmărite gratuit:

Abstract: Arta designului – serial – sezonul 1

Abstract: Arta designului te poartă dincolo de tipare și intră pe teritoriul artei, științei și filosofiei designului. Serialul pătrunde în mințile celor mai reprezentativi designeri ai lumii, prezentându-i pe cei mai mari vizionari ai diverselor discipline, ale căror lucrări ne modelează cultura și viitorul.

Chasing Coral – film

Chasing Coral explorează dorințele și înțelepciunea unui producător publicitar, unui auto-proclamat tocilar care se ocupă de corali, unor proiectanți de aparate de fotografiat și biologi marini de renume, pe măsură ce inventează prima cameră cu înregistrare secvențială cu ajutorul căreia să imortalizeze procesul de decolorare a coralilor. Din păcate, efortul nu este deloc simplu și echipa luptă cu tenacitate împotriva defecțiunilor tehnice și forțelor naturii în căutarea lânii de aur: documentarul despre transformarea incontestabilă și tragică de sub valuri. Cu fotografii uimitoare, suspans și emoții extraordinare, Chasing Coral este o revelație dramatică, pe care publicul o va urmări cu tot mai mult entuziasm.

Pe înțelesul tuturor – serial – selecție de episoade

Realizat în parteneriat cu Vox Entertainment, serialul abordează o gamă largă de subiecte, încercând să răspundă la întrebări precum ce, cine, când, unde și de ce. Fiecare episod va explora câte un subiect de actualitate, atingând aspecte legate de politică, știință, istorie și cultura pop, prezentând interviuri cu experți cu autoritate din domeniile respective.