Randi lansează o nouă piesă de ziua lui: „Femeia care m-a învins”

Randi11R

Randi lansează o nouă piesă de ziua lui: „Femeia care m-a învins”

Randi își face un cadou aniversar, lansând o nouă piesă, „Femeia care m-a învins”, chiar în apropierea zilei sale de naștere. Artistul Famous Production, care împlinește 37 de ani pe 23 mai, spune că, dată fiind încă perioada de restricții, speră să marcheze în acest fel aniversarea sa și să-i bucure și pe fani cu o noutate.

  1. Declarai că pentru piesa „Femeia care m-a învins” pe care o lansezi chiar de ziua ta, ai lucrat pentru prima dată cu Spoială Brothers. Cum a fost colaborarea cu ei și ce ți-a adus nou?

Am lucrat ca niște oameni care știau ce fac, iar ei au inventat cadre one shot, foarte dificile, care au dat un aer diferit și fresh clipului. Sunt doi oameni foarte talentați și inovatori și de-abia aștept să repetăm exeperiența.

  1. Cum s-a concretizat din punct de vedere tehnic realizarea videoclipului la Chișinău și ce înseamna tehnica „one shot”?

Am repetat mult și în sala de dans și în ziua clipului, în platou. În general un cadru durează maximum câteva secunde și apoi se dă cut, după care urmează alt cadru și tot așa… în clip avem cadre care durează și 30 de secunde, ceea ce e foarte dificil din punct de vedere tehnic, pentru că trebuie să existe o mișcare fluidă și neîntreruptă între camera de filmat și subiect, fără greșeală.

  1. Ce altceva nou ai făcut în această poveste, pentru filmarea videoclipului?

Mi-am rupt picioruțele în sala de dans ? ! Nu mai făcusem coregrafie de ceva ani și corpul meu a simțit asta, însă m-am adaptat destul de repede și am reușit să mă mișc onorabil… zic eu ?!

  1. Cum și cu cine vei petrece de ziua ta? Cât de inedită va fi această aniversare, comparativ cu cele din anii anteriori?

Inedită și simplă, voi petrece alături de părinți și familia fratelui meu. Anul acesta revenim la o normalitate frumoasă, fără tam-tam și lume, doar familie și liniște.

  1. Ce ți-a adus bun și ce anume ți-a fost mai dificil de făcut în perioada de izolare?

Mi-a adus timp să mă gândesc la ce am de făcut pentru viitor, să-mi pun ordine-n gânduri și să mă reinventez. Nu mi-a fost în niciun moment greu să fac lucrurile pe care le făceam în mod normal: muzică, sport, citit… ba chiar au căpătat noi forme și înțelesuri pentru mine.

  1. Care este primul lucru important pentru tine pe care îl faci sau îți dorești să-l faci acum, odată cu relaxarea măsurilor?

Vreau să plec din oraș, la Dubova, pe malul Dunării ! Acolo e altă lume, numai bună pentru inspirație și noi idei.

  1. La ce alte proiecte mai lucrezi anul acesta?

Aproape că am terminat un album. Sunt foarte curios de reacții, pentru că e alt stil de muzică și multe subiecte interesante în versuri! Am experimentat mult și m-am lăsat dus de un val nou. După ce vom lansa acest album, la Famous Production vom produce proiecte pentru piața internațională, cu niște voci tinere și foarte promițătoare.

Vezi VIDEO aici!