Blogul de travel calatorinbascheti.ro lansează campania ’’România celor o mie de lumi’’ pentru susținerea turismului autohton

Untitled collage - 2020-05-05T142406.118

 

Călător în bascheți lansează campania ’’România celor o mie de lumi’’, din dorința de a pune umărul la relansarea turismului autohton o dată cu terminarea stării de urgență.

În cadrul campaniei, jurnaliștii Laura Vereha și Sebastian Secan, deținătorii blogului www.calatorinbascheti.ro, vor aduce în atenția publicului o primă serie de 16 locuri și de pensiuni turistice din România, care seamănă izbitor cu stațiuni sau obiective turistice din diferite țări ale lumii, promovând astfel o alternativă turistică internă, la fel de frumoasă ca cea internațională, dar mai accesibilă românilor și foarte potrivită pentru etapa în care ne aflăm.

Printre cele 16 locuri prezentate fiecare în câte un articol dedicat se numără Ursa Mică Glamping Resort, campingul de lux aflat la Ciocanu, care rivalizează cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocănița de pe Valea Vaserului, care are o soră geamănă în munții Harz din Germania, plaja neștiută de la Șuncuiuș, aproape identică cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunării, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive.

Laura Vereha: “Criza fără precedent poate avea și un efect pozitiv. Vom alege să zburăm mai puțin, în următoarele luni, dar vom redescoperi țara aceasta absolut minunată. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipsește nici Maldive. Paradisul îl avem chiar aici. Iar noi vrem să-i ajutăm pe români să descopere această lume, într-o singură țară”.

 

Sebastian Secan: “Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, realizată cu resurse proprii, pe care am gândit-o cu mare drag de România: am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând. Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România. Împreună hai să lăsăm ceva în urmă!”

 

Pe parcursul campaniei, care se va derula atât pe blogul calatorinbascheti.ro, cât și pe conturile de Facebook și Instagram ale acestuia, alături de articole vor exista și diferite concursuri și provocări gândite astfel încât să îi determine pe români să opteze în acest an pentru vacanțe în țară, pentru a descoperi o Românie care ascunde în ea o mie de lumi spectaculoare și inedite.