Sfaturi utile pentru amenajarea balconului sau a terasei

Untitled collage - 2020-05-04T144024.359

Un lucru este clar: anul acesta, mai mult ca oricând, vom petrece mult timp acasă. Este și motivul pentru care mulți dintre noi nu mai văd balconul sau terasa ca un spațiu de depozitare, ci ca locul unde vom petrece câteva ceasuri din zi. Iată câteva idei de amenajare, de care să ții cont!

Când vorbim despre design interior, fiecare an aduce noi tendințe bazate atât pe evoluția trendurilor anului precedent, cât și pe cea a contextului socio-cultural în care ne aflăm. Specialistii pun preț acum pe confort, accente retro-glam și finisaje shabby-chic.

Iată mai jos câteva idei de amenajare a balconului sau a terasei!

 

Anul acesta, tema principală este întoarcerea la natură. Alegem așadar, design biofilic, cu accente rustic-chic sau noile interioare nordice, amenajari eclectic-glam sau retro, toate trebuie construite in jurul naturii. Plantele mici sau înalte în ghiveci vor fi baza unui spațiu în care ne vom simți relaxați și mai aproape de natură.

Sezonul de grădină din acest an va fi în spiritul eleganței subtile, caracteristice stilului scandi, mobilierul fiind cu siguranță alb.

Albul se asortează ușor cu orice altă culoare. Dacă îți plac accesoriile colorate, cum ar fi pernele sau pledurile, vei putea sta liniștit. Se vor potrivi perfect pe șezlongul sau fotoliul tău alb de grădină.

 
Sursa foto:Pinterest