De ce și de la cine avem nevoie de magie? Povestea primei femei magician din România

75462478_415123055824170_2308936193120665600_n

Povestea Cristinei Strecopitov, prima femeie magician din România, pornește încă din liceu unde a studiat dans, actorie și magie. S-a perfecționat prin multă muncă și perseverență implicându-se într-o trupă de teatru și  magie, acesta fiind debutul ei artistic.

Cristina, moda aceasta a spectacolelor de magie a început de curând să se instaleze și in România. Care este povestea ta?

Totul a început în liceu când am mers la o școală de artă și am urmat cursuri de actorie, dans și magie. Imediat după terminarea liceului am intrat într-o trupă de teatru și magie și așa am început să mă perfecționez în această meserie. În prezent urmez cursurile Universității Naționale de Teatru și Cinematografie, București, secția actorie.

Berăria H găzduiește reprezentațiile interesante și pline de magie, oferindu-le spectatorilor din Orașul cu chef de viață ocazia de a face parte din spectacol.

A cui a fost ideea ca tu să susții un spectacol în Berăria H?

Caravana Teatru la Cinema a considerat că Berăria H este locul potrivit pentru un spectacol de magie. În spatele acestei meserii se află multe ore de studiu, de practică. Sunt momente de magie pe care le poți prefecționa și în ani de studiu, depinde de dificultatea mișcărilor pe care acestea le implică, dar sunt și momente de magie mai ușoare pe care le poți perfecționa într-un timp mai scurt.

După câțiva ani de experiență înveți și inventezi mult mai ușor efecte noi de magie, devenind astfel un creator ce dă naștere unor spectacole.

Sunt deja 10 ani  de când fac spectacole de magie pentru copii și adulți, ca cel de la Berăria H.

Când nu ,,faci magie,, în Orașul cu chef de viață, cu ce îți ocupi timpul liber?

Atunci când nu fac spectacole de magie în Orașul cu chef de viață  îmi place foarte mult să pictez și să desenez. Pictez tablouri, articole vestimentare, pereți. Este o activitate care mă liniștește și o fac cu mare plăcere.

Care este stilul tău vestimentar în viața de zi cu zi?

Prefer stilul sport, pentru mine hainele confortabile și lejere vor reprezeta mereu mare parte din stilul  vestimentar, ajungând chiar să îmbrac hainele iubitului meu. Starea de spirit este foarte importantă atunci când îmi aleg outfit-ul.

Care este regimul tău alimentar?

Sunt o mare fană a preparatelor dulci, în mod special al ciocolatei. Sunt de părere că aportul nutriționistului este vital pentru un stil de viață sănătos.

 Ce contine trusa ta de make-up?

 Trusa mea de make-up conține o gamă largă de produse: apă micelară, fond de ten, creion de sprâncene, pudră, paletă culori, blush, mascara, gene false, tuș, rujuri mate, spray de fixare.

Un mesaj pentru cititoarele noastre?

Trucul cel mai special pentru fericirea mea  este acela că mi-am ales o meserie pe care o practic cu mult drag.

Dăruind publicului bucurie în fiecare spectacol primesc și eu la rândul meu fericire înzecit. Cred că acesta ar fi mesajul meu pentru oricine, să facă lucruri din dragoste și cu dăruire.” încheie Cristina Strecopitov.