Julie Mayaya și-a expus în avanpremieră primul său EP în cadrul FBF2019

Untitled collage - 2019-09-06T130609.414

jul

Cu multe emoții și peripeții, Julie Mayaya, fostă câștigătoare a concursului Vocea României, a reușit să fie la înălțimea așteptărilor atunci când a urcat pe scena festivalului FBF 2019, deschizând oficial ultima seară a ediției de anul acesta, artista fiind pe aceeași scenă cu marele Arturo Sandoval.

Julie s-a bucurat din plin de ropotele de aplauze ale publicului, dar și de felicitările celorlalți participanți pentru modul în care s-a prezentat alături de Marius Pop Band (Marius Pop – Chitară, Cristi Copaciu – Chitară, Eduard Nicolae – Keyboards, George Găitan – Chitara bas, Roberto Porta – Tobe, Varlan Ioana Mădălina și Zaharia Elena Cristina – backing vocals).

“Am avut foarte multe emoții în ceea ce privește reacția publicului la show-ul nostru, fiind vorba de piese în primă audiție… A fost practic o avanpremieră a noului meu EP, lansarea oficială urmând să aibă loc pe 26 septembrie în București.

Nu știam cum va reacționa publicul, dacă le va plăcea ce vor auzi, nu știam cum îmi voi gestiona emoțiile. Da, am întotdeauna emoții înainte de a urca pe scenă, iar acum au fost cu atât mai mari, cu cât a fost vorba despre expunerea propriului meu EP, cu piese necunoscute de public.

Însă, am avut noroc să fiu înconjurată de profesioniști care s-au îndrăgostit și ei la prima audiție de piesele de pe EP și s-a simțit plăcerea de a cânta. A meritat așteptarea.

Publicul ne-a aplaudat, ne-a transmis energia sa, i-am simțit împreună cu noi, iar asta a făcut ca show-ul să aibă un real success.

Sunt extrem de fericită în urma acestei experiențe și abia aștept data de 26 septembrie, atunci când vom face lansarea oficială în București.

Atunci voi lansa oficial primul single de pe EP, însoțit de videoclip, single ce va  putea fi ulterior accesibil publicului larg.

EP-ul nu va fi disponibil integral mai devreme de luna martie, planul fiind să lansăm fiecare piesă sub formă de single, la un interval nu mai mare de 2 luni între piese. În schimb, toate piesele de pe EP vor putea fi ascultate în cadrul concertelor de promovare a EP-ului, menținând astfel ideea de premiera în cadrul fiecărui concert.

Vă pup și vă aștept cu drag pe 26 septembrie la The Pub Universității unde va avea loc lansarea oficială. Save the date! Music brings us together!”, spune Julie Mayaya.