Din dragoste de arta , din dragoste de scrub

Fall_In_Scrub_3 (1)

Sabon continuă linia conceptuală  prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.

 

Teli Iacşa (Teofilia Juravle) s-a lăsat inspirată de produsele Sabon în luna aprilie. Artista pictează pe sticlă cu dăruire, lăsând urme de frumuseţe şi emoţii. Universul ei este plin de culoare şi bucurie, un univers plin de dragoste pentru artă şi oameni.Arta pentru artistă înseamnă multă culoare,experiment şi bucurie.

 

Lumină si Culoare este lucrarea inspirată din colecţia Sabon. O tema inspiraţională la care artista a visat dintotdeauna, fără măcar sa stie..

Din dragoste de scrub, răspandeşti iubire

 

Cel mai iubit produs Sabon, exfoliantul de corp oferă pielii o adevărată revitalizare de primăvară, îndepărtând delicat celulele moarte și dezvăluind o nouă strălucire. Scrubul, îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă, uleiuri naturale și vitamina E, lasă pielea fină, netedă și luminoasă. Ai de ales dintr-o gamă variată de arome unice, elegante, seducătoare, pe cea care se potrivește cel mai bine ideii tale de răsfăț

 

Îndrăgosteşte-te de scrub în trei paşi simpli:

  1. Deschide capacul şi simte aroma
  2. Aplică delicat exfoliantul, prin mişcări circulare
  3. Clăteşte exfoliantul şi bucură-te de cât de fină îţi este pielea!

 

Pentru că îl adori, pentru că nu te mai saturi de el, pentru că nu poate lipsi nicicând din lista ta de achiziții, în primăvara aceasta te invităm sa explorezi gama de exfoliere şi să-ţi descoperi favoritul.

 

Ce spui, răspunzi provocării?