Cum arată toamna pe unghii? Nail Trends Fall/Winter 2018-2019

Jessica-Bottles-Group-Hero (1)

E nevoie să ne aliniem cu sezonul, cu trendurile, cu noutățile. Să ne acordăm la toamnă și la moda ei. Ei bine, dar cum arată toamna pe unghii

“Unghiile reprezintă punctul de la sfârșitul propoziției. Ele completeaza întregul look!” spune Prabal Gurung. De aceea, contează foarte mult cum punem acest punct și ce manichiură alegem pentru a fi în tendințe la finalul acestui an.

Vrei ca unghiile tale să fie în acord total cu ceea ce au purtat modelele pe podiumurile săptămânii modei de la New York, Milano, Londra sau Paris pentru acest sezon toamnă/iarnă 2018-2019?

Aflăm care sunt trendurile cheie ale acestui sezon de la Cătălina Stoica, Nailexpert Beauty District.

 

  • Verde army, musai decorat cu “medalii aurii”. Kaki-ul este una dintre culorile acestei toamne și este un must să se regasească în manichiura . Acesta poate fi completat de paiete aurii, cu aspect nefinisat, ce pot contura unghia de jur împrejur.
  • Strălucirea cabaretului și a burlesque-ului retro se regăsește în acest sezon și pe unghii. Fie că este roșu burgundy sau cu glitter, unghiile sunt aduse acum în lumina reflectoarelor și se transformă într-un spectacol. Ne putem inspira de la Dita von Teese și celebra ei manichiura half moon, care acum este în tendințe.
  • Nuanțele mai reci, glaciare, ce ne duc cu gândul la temperaturi scăzute sunt iarași un trend cheie pentru Toamnă/Iarnă 2018. Vorbim aici despre nuanțe de lila, vernil, bleu, gri, inspirate din Aurora Boreala, fenomen ce se poate vedea foarte des la poli.
  • Texturi diferite pe aceeași unghie ce creează efectul 3D fac și ele parte din tendințele de final de an. Culori precum onyxul, negrul obsidian se regăsesc în acest trend și puteți să vă jucați cu ele pentru a crea diverse modele în relief.
  • Nuanțe de galben pastel, bej, roz pal sau gri rece pot fi folosite cu încredere pe unghii în lunile ce urmează. Un exemplu concret? Colecția Rendez Vous Phenom de la Jessica Cosmetics. Ele pot fi aplicate pe unghii nude sau chiar pe negative space, creând forme geometrice inegale.

Tot în această toamna-iarnă, trebuie să știi că unghiile se asortează cu machiajul ochilor.