Malvina Cservenschi- o fata plina de surprize

vqFkqEt0

Pe Malvina o stiu de 15 ani si pot sa spun ca a avut o evolutie spectaculoasa. Si-a deschis un business de succes si stie sa-si traiasca viata la maxim.Despre toate, vine cu detalii chiar ea!

Nu trece o zi fara sa…

Fiu recunoscatoare, sa imi exprim gratitudinea pentru ceea ce sunt si ce am, sa le multumesc celor din jurul meu pentru ca impreuna facem lucruri frumoase, sa imi sun parintii, sa vorbesc cu mine si sa ma analizez, sa am grija de mine si de corpul meu, sa privesc cerul.

Filmul care ti-a marcat viata…Breakfast at Tiffany’s. Audrey Hepburn este actrita mea preferata, iar filmul ramane unul de referinta.

Prima data cand ai câștigat bani din afacerea ta…am fost foarte incantata ca pot oferi bucurie oamenilor prin creativitatea si talentul meu si m-a incurajat sa continui pe drumul antreprenoriatului.

Familia pentru tine inseamna… totul, deoarece lor le datorez ceea ce sunt in prezent. De la parintii si bunici am invatat cele mai impotante lectii de viata. In aproape toate weekendurile libere, fug la Londra pentru a petrece timp cu ei si a ma bucura de energia si vivacitatea lor. Familia pentru mine inseamna liniste, relaxare si echilibru, locul in care reusesc cel mai bine sa ma decontez de tot si sa ma reconectez la mine.
Daca ar fi sa recomanzi o destinatie de vacanta ar fi… Marocul, pentru incredibilul amestec de traditie si civilizatie, relieful magnific, culorile sale fermecatoare, mirosurile fascinante, mestesugurile impresionante, localnicii prietenosi, dar cel mai mult pentru felul in care au reusit sa-si pastreze nealterat un fel de  a trai autentic si simplu, in contact cu naturalul, dar atat de primitor si cald.

Proiectul la care lucrezi acum… magazinul Malvensky care va avea o locatie centrala, un concep inedit si o lansare o masura in cel mai scurt timp posibil.

Obiectul vestimentar preferat este…o rochie Rhea Costa lejera, clasica, cu o usoara nota senzuala, suficient de sexy cat sa intrige, dar la fel de misterioasa cat sa lase imaginatia sa umple golurile, accesorizata cu o pereche de stilletos si un clutch auriu.

Ritualul tau de frumusete consta in… sport in fiecare zi, o alimentaite echilibrata si corecta, masaj si meditatie, toate pe care le-am deprins corect si le aplic cu consecventa de cand am fost la o tabara de detoxifiere in Turcia in aceasta primavara, o experienta care m-a invatat ce inseamna de fapt frumusetea si cum sa ai grija de tine.
Cel mai mare vis… il traiesc in fiecare zi de cand a aparut Malvensky in viata mea.