Romanian Fashion Pholosophy

Maia

Romanian Fashion Philosophy continua cu prezentarile designerilor de celebritari precum Taylor Swift sau Printesa Diana si invitatul special Agatha Ruiz de la Prada

In cea de a treia zi Romanian Fashion Philosophy, 23 martie, in Palatul Bragadiru, manechinele vor defila in tinute create de designeri romani consacrati precum Alexandra Calafeteanu, celebrul brand romanesc Tarnava, o colectie speciala de costume populare de la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti dar si designeri internationali precum Maria Lafuente, Jeff Garner – care imbraca vedete ca Taylor Swift, Sheryl Crow, Miley Cyrus. Miss Univers Turcia, va defila in prezentarea brandului turcesc Rengin. Printre invitatii speciali ai evenimentului vor fi Paula Popoiu, Directorea Muzeului Satului, Printul Paul si Printesa Lia si Secretarul de Stat al Ministerului Culturii.

 

Vineri, 24 martie, in ultima zi a celei de a doua editii Romanian Fashion Philosophy, dintre prezentarile celebritatilor amintim pe Yahya Al Bishri, designerul arab ce a imbracat-o pe Printesa Diana si Regele Abdullah, dar si pe invitata speciala, Agatha Ruiz de la Prada.

 

Maia Morgenstern a deschis oficial pe 21 martie, prima zi din cea de a doua editie Romanian Fashion Philosophy, cu proiectul inedit al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti. Au urmat prezentarile de moda ale tinerilor designeri de la Universitatea de Arte si Design Cluj, Institutul de Moda Salomeia Truta si Atelierele Ilbah si, marea finala, desemnarea celor mai buni in cadrul competitiei special organizata pentru ei, Romanian Fashion Design Talent Competition.  Juriul, format din Iuliana Tudor – TVR, Sara Wechsler – Presedinta Romanian Textile Cluster, Marcellous Jones – Fondator FashionInsider.com si Presedinte de Onoare Romanian Fashion Philosophy, Elena Stoica – Director Tricoton si Vicepresedinte Romanian Textile Cluster, Maria Parcalabescu – Director Maremod, au desemnat cei mai buni tineri designeri: locurile 3 si 2 au fost castigate de Universitatea de Arte si Design din Cluj iar locul 1 de Atelierele Ilbah si coordonatoarea proiectului, Mirela Diaconu. Castigatorii au primit premii in valoare totala de peste 5000 de euro de la Maremod (o masina de cusut industriala), Eltra Logis si organizatori.

In cea de a doua zi Romanian Fashion Philosophy designerii romani consacrati si cei internationali au incantat publicul roman, printre care si vedete precum Ana Maria Prodan sau Gulia, dar si buyerii internationali veniti speciali la Bucuresti pentru aceasta saptamana a modei.

 

Inchiderea oficiala Romanian Fashion Philosophy va fi un after party la NUBA, o locatie ce ofera un aer cosmopolit societatii de noapte din capital, unde va asteptam cu drag!