Despre pasiunea pentru moda, cu Cornelia Nicolae

foto-foto-1

Am stat de vorba cu  Cornelia Nicolae (country manager Stefanel ) in a doua sa casa si am incercat sa aflu cat mai multe lucruri despre pasiunea sa pentru moda.

– Cum te-ai caracteriza in 3 cuvinte?

POZITIVA – sunt o persoana care rade foarte mult si care cauta sa se inconjoare de oameni buni si frumosi.

AMBITIOASA – caut intotdeauna sa ma autodepasesc, nu ma multumesc niciodata cu putin. Motto-ul meu este: “There is no mountain too high for me to climb” .

PASIONATA: in primul rand de jobul meu si de tot ceea ce fac.

– Cand si cum a inceput pasiunea pentru moda?

Pasiunea pentru moda a venit natural as putea spune, din ambitia mea de a ma perfectiona si de a ma autodepasi. Am inceput sa lucrez in retail acum mai bine de 20 de ani si tot atunci a inceput pasiunea pentru retailul de fashion.

– Ce inseamna brandul Stefanel pentru Cornelia Nicolae?

Cunosc brandul Stefanel dintotdeauna. Sa nu uitam ca este cel mai longeviv brand de fashion international care a intrat pe piata din Romania in 1991 si care a si ramas in toata aceasta perioada. Anul acesta aniversam 25 ani de Stefanel in Romania. Alegerea a fost fireasca. Am fost contactata acum 6 ani de o firma de head-hunting, am acceptat pe loc sa particip la interviuri iar astazi sunt aici.

– Ce alte pasiuni in afara de moda ai? Ce iti place sa faci in timpul liber?

Timpul liber il petrec cu familia. Fiica mea este la o varsta minunata si savurez din plin fiecare moment petrecut cu ea. Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim mereu locuri noi. In ultima vreme am inceput sa citesc destul de mult.