5 trenduri pentru Nuntile lui 2024. Ce se poarta anul acesta, în materie de nunți

IMG_8940

 5 trenduri pentru Nuntile lui 2024

1. Extravaganță, numele tău este nuntă!  Pășiți în lumea bogăției și a luxului orbitor!

Pe tărâmul nunților extravagante, 2024 este gata pentru a fi un an al opulenței fără egal. De la locații spectaculoase cu gradina si piscina sau in inima naturii, până la ținute personalizate, experiențe copleșitoare, excelență culinară și strălucire, acest trend 2024 promite o sărbătoare a luxului și extravaganței ca niciodată până acum, unde mirii vor celebra începutul unei vieți de iubire ca în poveștile cu prinți și prințese iar invitații vor rămâne impresionați pentru mult timp.

2. Experiența culinară de excepție!

A trecut vremea meniului tradițional! Acest trend 2024 va celebra diversitatea, sustenabilitatea și inovația. Delicioase preparate te vor purta într-o călătorie în jurul Pământului într-o singură noapte, din Japonia până în Grecia, Italia, Mexic sau în țara natală și vor confirma la cel mai înalt nivel abilitățile unor Chefi de renume. Standurile interactive cu preparate culinare uimitoare sunt o altă tendință pentru 2024 iar invitații vor fi încurajați să participe din plin la experiența unei nunți nemaipomenite. În plus, este promovată intens și ideea servirii unor feluri de mâncare inspirate din experiența de viață a mirilor, de multe ori legata de prima vacanta petrecuta in cuplu.

În 2024, așteptați-vă la o varietate și mai mare de live cooking stations, de la baruri de sushi do-it-yourself pana la scoci pregatite la plita in fata invitatilor.

3. Locatii in inima naturii

Bucură-te de o nuntă de vis în aer liber, unde natura joacă rolul principal împreună cu mirii, căci viața pulsează aici mai puternic ca oriunde! La Jubile Forest simți razele soarelui și adierea vântului, te încântă foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor, iar speranța și căldura unui început promițător adus de verdele naturii plină de viață te vor cuprinde pe nesimțite.

În 2024, teracota, cupru și siena arsă devin culori dominante în trendul nunților datorită tonurilor calde și ancorate în pământ. Vor fi farmecul elegant al diferitelor elemente ale decorului de nuntă, inclusiv al aranjamentelor florale, rochiilor domnișoarelor de onoare și detaliilor mai rafinate precum invitațiile și aranjamentele de masă. Versatilitatea acestor nuanțe permite o gamă largă de expresii, de la boem chic la eleganță rustică, fiind un trend care poate satisface o varietate de gusturi și teme.

4. Aranjamente si setupuri spectaculoase

O locație fastuoasă care îmbină elemente de decor și aranjamente alese de îndrăgostiții care au propria poveste de iubire! Tot ce ai de facut, este sa alegi dintre variantele Jubile pe cea care vi se potriveste voua cel mai bine.Doar Universul este limita pentru o astfel de nuntă, unde extravaganța strălucește pentru o atmosferă magică de neuitat.

5. O petrecere memorabila

Dincolo de emotia celei mai frumoase zile, nunta trebuie sa se transforme intr-o petrecere unica. Asigura-te de acest lucru, surprinzandu-ti invitatii cu experiente interactive cum ar fi un spectaculos tort de shoturi sau o sesiune de love cooking in aer liber. 

CITESTE SI: