4 designeri care au fost făcuți celebri de Beyonce

Untitled collage (54)

4 designeri care au fost făcuți celebri de Beyonce

Beyonce încearcă să promoveze și nou-veniți pe scena modei sau designeri mai puțin cunoscuți, dar nu mai puțin talentați. Astfel, Beyonce a făcut cunoscută munca a zeci de designeri cu nume mai puțin sonore decât Thierry Mugler, Givenchy, Prada sau Gucci.

 

La gala pre-Grammy din 2018, Beyonce a ales un look negru semnat de brandul originar din Beirut – Azzi&Osta. Mai târziu, designerii au creat o replică a rochiei pentru o licitație la care s-au strâns fonduri pentru combaterea COVID-19.

Beyonce a purtat o rochie mov semnată Maxime Simoens pe coperta ediției de lux a albumului ei, ”4”. De asemenea, a mai purtat o creație de-a designerului în videoclipul din 2013 pentru piesa Mine, cântată cu Drake. Designerul francez a spus că Beyonce l-a ajutat să-și facă cunoscut universul.

Brandul Tongoro a fost înființat de Sarah Diouf, originară din Dakar, Senegal. Beyonce a purtat mai multe creații semnate Tongoro, dar cea mai de impact a fost cea afșata în videoclipul Spirit, din soundtrack-ul Lion King. De când Beyonce a purtat piesele Tongoro, vânzările au explodat.

Beyonce a purtat un corset negru semnat de Yousef Aljasmi în videclipul piesei Sorry și, astfel, a devenit prima celebritate internațională care a purtat în public o piesă aparținând creatorului de origine kuweitiană. De atunci, Aljasmi a mai colaborat cu Mariah Carey, Kendall și Kylie Jennerm Lady Gaga, Jennifer Lopez și cu Taylor Swift.

Sursa FOTO: Facebook