Nutriționistul Gianluca Mech a lansat gustările Glicemic Friendly. Ce înseamnă noul trend ce ține kilogramele și glicemia sub control!

Untitled collage - 2021-05-12T123924.600

 

 

Nutriționistul Gianluca Mech a lansat gustările Glicemic Friendly. Ce înseamnă noul trend ce ține kilogramele și glicemia sub control!

 

Nutriționistul italian Gianluca Mech a lansat linia de produse „Glicemic Friendly” ce face parte din gama Dietei Tisanoreica. Acestea sunt gustări și dulciuri delicioase special concepute pentru cei care vor să slăbească ori să își mențină silueta, pentru diabetici sau pentru cei ce țin o dietă ketogenică. Produsele sunt disponibile și în România pe www.gianlucamech.com.ro.

Dieta Tisanoreica lansată de Gianluca Mech reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic, bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale, și este de acum și „Glicemic Friendly”.

„Sunt foarte mulți oameni care încearcă să stea cât mai departe de zahăr, atât pentru a-și proteja silueta, cât mai ales, sănătatea și să și țină glicemia sub control. Am derulat studii amănunțite pentru a găsi formula perfectă pentru a avea produse delicioase, care nu cresc nivelul de zahăr din sânge. Am înlocuit făina tradițională cu amidon rezistent. Acesta contribuie chiar la reducerea glicemiei postpranidale, de după masă. Produsele pot fi consumate zilnic. Mă bucur că acum le putem distribui și în România. Se pot comanda online pe www.gianlucamech.com.ro”, explică nutriționistul Gianluca Mech.

 

Cornuri și biscuiți Glicemic Friendly

 

„Am aplicat rețeta Glicemic Friendly pentru multe tipuri de alimente care, îmi mod normal, ar fi pline de zahăr și nu ar fi indicte celor cu diabet sau care vor să slăbească. Așadar, avem cornuri, biscuiți cu diferite arome, brioșe, praline, mini fursecuri, alune învelite în ciocolată, și multe altele, fără conservanți sau înlocuitori novici ai zahărului”, explică Gianluca Mech.

 

Ce înseamnă amidon rezistent?

 

Amidonul este un carbohidrat format din diferite molecule de glucoză. Odată ingerată, o fracțiune din acesta – amidonul rezistent – părăsește intestinul subțire fără a fi digerat și aproximativ 10% ajunge în intestinul gros unde, împreună cu alte fibre, acționează ca un prebiotic. Denumirea de „rezistent” derivă din faptul că organismul nu îl poate digera și, prin urmare, comportamentul său este foarte asemănător cu cel al fibrelor.

 

La fel ca fibrele, amidonul rezistent are mai multe funcții benefice pentru organism, deoarece stilumează procesul digestiv, are o acțiune prebiotică, oferă senzația de sațietate și contribuie la reducerea glucozei din sânge după masă.

 

Cui de adresează produsele Glicemic Friendly?

 

„Produsele Tisanoreica Glicemic Friendly pot fi consumate de persoanele supraponderale sau cele care își doresc să își mențină greutatea în anumite limite. De asemenea, de persoanele care doresc să urmeze o dietă cu indice glicemic scăzut, de cei care respectă un protocol dietetic (chiar și în fază ketogenică). Ele se adresează până la urmă oricui dorește o gustare care să fie delicioasă și sănătoasă în același timp”, spune nutriționistul Gianluca Mech.

 

Ce este Dieta Tisanoreica?

 

Dieta Tisanoreica reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale. Are la bază ingrediente cu un conținut redus de carbohidrați, iar alimentele sunt gândite pentru a imita cât mai bine aspectul și gustul celor obișnuite, bogate în carbohidrați. Include supe, omlete, pâine, pizza, ciocolată, biscuiți, criossant, brioșe, băuturi calde sau băuturi proaspete din fructe.

Nutriționistul Gianluca Mech deține secretul acestei diete, un secret păstrat de multe generații în familia sa. Produsele sunt disponibile și în România, pe www.gianlucamech.com.ro

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști. La nivel internațional, sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității. Campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.