Coachingul – metoda care poate crește performanța chiar și de zece ori

149583073_2721494208112058_6539499113180431199_n

 

Coachingul – metoda care poate crește performanța chiar și de zece ori

 

Coachingul reprezintă un sistem de antrenament prin care ne putem atinge obiectivele și putem ajunge la rezultatele dorite, fie că vorbim de transformarea în zona profesională sau personală. În viața de zi cu zi, există tendința de a apărea și de a dezvolta blocaje în care rămânem pe perioade scurte, medii, lungi sau foarte lungi. Fără să ne dam seama, abandonăm ceea ce am țintit inițial și începem o derivă a vieții. Ne menținem în “celebra” zonă de confort sau de compromis.

“Coachingul este un sistem modern si complex prin care îți activezi resursele și le pui în slujba obiectivelor tale, astfel încât să obții rezultatele pe care ți le dorești. Este una dintre cele mai clare definiții a unui domeniu care oferă un suport extraordinar pentru o persoană, fie că este în momentul în care dorește să își dezvolte cariera, să își crească performanțele sau să își clădească o viață personală așa cum își dorește.”, explică Phd. Elena Prodan, coach.

“Printr-o sesiune de coaching, prin instrumente și tehnici profesionale activez în client potențialul lui cel mai inalt. În prezent, conform celor mai noi metode, acest potențial apare sub denumirea de “greatness”, minte de geniu, înțelepciunea cea mai înaltă. Este vorba despre mecanismele noastre interioare care sunt resursa pentru reprezentarea noastra de performantă”, adaugă Elena Prodan. “Există un procent de 100% certitudine ca, indiferent de obiectivul pe care îl ai te vei confrunta cu opoziții. Piedica este pe măsura obiectivului. Cele mai întâlnite opozitii sunt: nu am timp, nu am bani, nu am noroc. Problema este că aceste opoziții se transformă în modul în care o persoană percepe realitatea și creează strategii de compensare. Mai clar, persoana începe să creeze scenariul vieții pe baza blocajelor pe care le dezvolta și se îndepartează din ce în ce mai mult de rezultat, de alegerea facută”, explica Phd. Elena Prodan.

“Unul dintre aspectele fundamentale ale coachinglui este că îți oferă suport real, prin tehnici profesionale dintr-o perspectivă multidisciplinare: comunicare, NLP, psihologie, dezvoltare personală”.

În funcție de obiective, este necesar un minim de 4 până la 12 ședințe pentru a dezvolta mecanismele pentru a ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești. Coachingul este ideal pentru dezvoltarea performanței echipei, precum și pentru echipa de top management a unei companii.

Phd. Elena Prodan are o experiență de peste 15 ani în marketing & comunicare. A dezvoltat sisteme de marketing & comunicare pentru corporatii, antreprenori, personal branding. A creat sisteme de comunicare interne care sa sustina performanta companiei si a echipelor de angajati. Elena Prodan a host Head of PR Antena 1, si in prezent are propria agentie de marketing si comunicare. Sustine MasterClass-uri de comunicare, marketing, personal branding si programe de coaching. Elena Prodan are un doctorat in Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti si competenta in domeniile marketing, conflict management, ezvoltare personale, vanzari. Este realizator BrandUP, BiziLive TV.

Rezervati o sesiune de coaching cu Elena Prodan aici: https://communicationangels.ro/produs/mesageria/