Tapetul personalizat – noul trend in casele vedetelor

ba05f782-0170-485b-8d38-5b21fb7bc87a

Tapetul personalizat – noul trend in casele vedetelor

Fie ca este vorba despre cele mai cunoscute nume din online sau vedete din media sau industria muzicala, toate au un punct comun anul acesta.
Vedetele autohtone au ales trendul momentului in designul interior, tapetul personalizat, cu motive variate, fie ca au ales sa il puna in camera copilului sau in living, schimband astfel atmosfera casei, simplu si fara deranj.


Vedete precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Lili Sandu, Sore, Vladimir Draghia si Alice Cavaleru, Ana si Tudor Ionescu, Catalin si Livia Bordea, Ana Morodan, Gina Pistol sau Laura Giurcanu au optat pentru a isi imbraca cel putin un perete in tapet, fie el exotic sau cu un print care sa insemne ceva pentru ei, din sutele de modele au ales unul potrivit pentru casele sau apartamentele lor de lux, iar cei de Aesthetic Design, un brand 100% romanesc, au livrat si montat rapid.

“Nu stiam ce surpriza as putea sa ii pregatesc Ilincai de ziua ei si am vazut intamplator pe siteul celor de la Aesthetic un tapet superb cu balene, preferatele Ilincai. L-am comandat si a venit foarte repede, cu tot cu montaj, astfel incat cand a revenit ea acasa, dupa o plimbare in parc, era totul gata, iar surpriza ei a fost pe masura. L-a privit fascinata si este extrem de incantata de el” povesteste Anamaria Ionescu.

Fie ca este vorba de un cadou pentru cel mai mic membru al familiei sau o dorinta de schimba decorul casei, tapetul personalizat este cel mai hot trend in zona designului interior.