Anca Bucur, imaginea noii colecții Adidas Cold.RDY

Untitled collage - 2020-10-16T125207.485

Anca Bucur, imaginea noii colecții Adidas Cold.RDY

 

Adidas prezintă COLD.RDY, cea de-a patra și ultima lansare din colecția sa de echipamente cu protecție împotriva intemperiilor, RDY. Creată cu materiale speciale care permit pielii să respire, păstrează căldura la suprafața corpului pentru o izolație maximă, menținând în același timp aerul și umezeala în mișcare pentru a păstra un mediu uscat în interior. Colecția versatilă îmbină perfect sportul, performanța și moda, concepută pentru a-i proteja de frig deopotrivă pe atleți și iubitori ai orașului, pentru a-i ajuta să rămână încrezători și confortabili în condiții dure de iarnă.

Colecția prezintă un look proaspăt pentru antrenamentul în aer liber, cu modele de referință, design unic și nuanțe îndrăznețe. Detaliile intuitive, inspirate de designul uniformelor militare, includ fermoar extins pentru o manevrare ușoară în mișcare și buzunare practice pentru a putea fi accesare cu ușurință în viteză, în timp ce plasarea precisă a cusăturilor elimină aspectul voluminos atunci când piesele sunt suprapuse, permițând flexibilitate și ușurință în mișcare.

 

„Am remaracat un interes crescut pentru conținutul de antrenament în ultimele luni. Numai aplicația de adidas Training a crescut cu 125% față de anul trecut – nu doar că ne antrenăm, mergem și facem exerciții fizice mai mult, dar ne și înreptăm către natură pentru acel sentiment de libertate și pentru a ne regăsi echilibrul ca un contrapunct la recentele emoții generate de restricții. Dar, în timp ce exteriorul a devenit un refugiu pentru sănătate și fitness, condițiile dure în aer liber acționează ca una dintre cele mai mari bariere în calea antrenamentului în lunile de iarnă, orașele cheie înregistrând minime record în iarna trecută. Deoarece vremea a devenit un factor extern major care afectează performanța, ne-am propus să creăm o colecție care să combată elementele externe, astfel încât sportivii să se poată antrena fără probleme,” a declarat Josefine Aberg, VP of Design pentru adidas.

 

Venind în întâmpinarea atleților să își continue antrenamentele și să exploreze orașul fără a fi distrași de condițiile de vreme extremă, colecția COLD.RDY include o serie de caracteristici menite să izoleze corpul pe timp de vreme rece. Echipamentele concepute pe straturi personalizate permit reglarea nivelului de căldură, în timp de produsele concepute special pentru a distribui rapid transpirația o absorb și o elimină chiar prin intermediul materialului pentru a garanta senzația de confort și uscat.

 

Josefine Aberg a continuat:„Colecția COLD.RDY este inspirată de disciplina unei garderobe militare, dar actualizată pentru 2020 – piese funcționale, stylish, care pot fi suprapuse pentru a vă proteja pe tot parcursul anului. Colecția este incredibil de versatilă și reflectă mediul în continuă schimbare al orașului, oferă opțiuni de suprapunere într-o gamă de asocieri diferite ce se potriviesc stilului individual, protejând în același timp împotriva temperaturilor scăzute.”

Piesele cheie ale colecției COLD.RDY includ:

 

Prime COLD.RDY Down Parka – O parka umplută cu puf, cu fermoar complet, cu glugă reglabilă cu șnur și material detașabil pentru protecția împotriva intemperiilor, pentru un maximum de confort din cap până în picioare în condiții de vreme rece. Oferind o versatilitate completă a purtării, această parka are un strat superior, detașabil, care poate fi purtat în condiții mai blânde de vreme sau suprapus pentru protecție suplimentară.

 

COLD.RDY Mock-Neck Long Sleeve Training Tee – Un tricou la baza gâtului și cu mâneci lungi, care protejează de umezeală și vânt, pentru antrenamente la temperaturi scăzute. Designul oferă elemente suplimentare utile, inclusiv buzunar cu fermoar pe lateral și fentă pentru degetul mare pentru acoperire maximă.

 

COLD.RDY Down Vest – O vestă impermeabilă 3-în-1 cu fermoar complet și guler înalt, realizată din material suprapus ce permite menținerea căldurii.

 

Alphaskin COLD.RDY Long Tights – Colanți compresivi cu talie înaltă și elastică cu două straturi pentru confort suprem. COLD.RDY permite sportivilor să se simtă confortabili în sezonul rece, iar țesătura Alphaskin înfășoară corpul pentru a susține mișcarea dinamică în timpul celor mai intense antrenamente.

Adidas Z.N.E. COLD.RDY Athletics – Hanorac cu fermoar, care izolează termic, pentru vreme rece, cu o croială elegantă și lejeră, pentru suprapunere confortabilă.

COLD.RDY continuă lansările sezoniere din primăvară-vară 2020 – HEAT.RDY, WIND.RDY și RAIN.RDY. Purtată de medaliata olimpică Jessica Ennis-Hill și campioana mondială la fitness Anca Bucur, colecția COLD.RDY este disponibilă începând cu 16 octombrie în magazinele adidas.