Marks & Spencer prezintă noua colecție din denim

M&S DENIM 2020 WW

Marks & Spencer prezintă noua colecție din denim

 

Pentru a întâmpina sosirea toamnei, Marks & Spencer lansează noua colecție de denim ca pe o adevărată celebrare a mult îndrăgitelor piese, completând perfect garderoba de zi cu zi.

Cu expertiza decadelor de design și inovație, piesele contemporane din denim continuă narațiunea stilului casual sezon după sezon. Alături de perechile de jeanși, colecția oferă o selecție actualizată de jachete, cămăși sau rochii, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru orice ocazie.

Fabricate din bumbac moale și care lasă pielea să respire, colecțiile de denim sunt obținute din surse 100% sustenabile și vor fi întotdeauna, asigurând confort pe tot parcursul zilei. Folosind bumbac sustenabil ca parte a inițiativei Better Cotton, mii de fermieri sunt sprijiniți și beneficiază de practici sustenabile, inclusiv utilizarea eficientă a apei, a pesticidelor și a îngrășămintelor. Pe lângă acest lucru, M&S folosește în spălarea denimului o tehnologie mai inteligentă pentru a reduce consumul de apă și se angajează să îmbunătățească acest lucru în fiecare an.

În colecția pentru femei, alegeți dintr-o serie de piese din denim de încredere, care oferă un stil atemporal și ușor de purtat pe măsură ce înaintăm în toamnă. Modelele Ivy Skinny Leg și Sienna Straight Leg vor fi în prim planul acestui sezon; fiecare este disponibil în cel puțin patru nuanțe de denim prespălat, de la clasicul indigo sau negru, la nuanțe de albastru deschis.

Stilul evazat este în trend și va deveni cu siguranță un model favorit sezonul acesta. Conceput cu o talie înaltă măgulitoare, cu elasticitate adăugată și detalii autentice în zona buzunarelor, jeanșii evazați vă vor actualiza și reîmprospăta garderoba. Așteptați-vă la o gamă de siluete relaxate, inclusiv rochia tip cămașă din denim concepută din bumbac, disponibilă atât în lungimile mini, cât și în cele midi. Accentele contemporane includ închideri cu nasturi, detalii inovative în jurul gulerelor și inserții de tipul buzunarelor utility pentru o nouă viziune asupra garderobei de toamnă.