Măștile cu colagen și microdermabraziunea

Untitled collage - 2020-05-06T131935.654

 

Măștile cu colagen și microdermabraziunea – doi aliați de nădejde în lupta pentru frumusețe

 

Trebuie să recunoaștem, cu toții ne dorim o piele lipsită de imperfecțiuni, care să strălucească exact că în pozele de pe Instagram.  Din păcate nu putem sfida trecerea timpului și fără o îngrijire corespunzătoare, tenul nostru începe să îmbătrânească, uneori chiar mai devreme decât este cazul. Ce este de făcut?

Putem combate semnele îmbătrânirii. Cu ce? Cu produse anti-aging, evident și tratamente profesionale, care să vină în ajutorul acestora, pentru rezultate mai bune și mai vizibile. Care sunt cele mai eficiente? Specialiștii recomandă măștile cu colagen și microdermabraziunea. Aceștia ne explică și de ce:

 

Vrei efecte imediate? Apelează la măștile cu colagen!

Populare deja în Franța de câțiva ani, măștile cu colagen sunt extrem de eficiente, efectul lor fiind mai rapid vizibil decât al suplimentelor cu același ingredient de bază.

Colagenul este un super”aliment”pentru piele. El o face mai elastică și diminuează liniile fine instalate deja. Ai parte de un aspect mai hidratat și mai ferm chiar de la prima utilizare! Și unde mai pui că beneficiezi și de o strălucire aparte?!

Cu ce frecvență trebuie să apelezi la tratamente de acest gen? Folosite săptămânal, aceste ajutoare de nădejde întineresc cu adevărat pielea. Pentru ca o mască pe bază de colagen să fie absorbită de piele, formula acesteia trebuie să fie hidrolizată sau cu molecule mici de peptide de colagen, tocmai pentru a putea fi absorbite de către piele prin pori și să poată intra în straturile dermului.

În cazul în care nu știai, colagenul este proteina care ocupă 80% din țesutul conjuctiv. El oferă structura pielii, îi dă forță și elasticitate, o face mai fermă și mai netedă. Odată cu înaintarea în vârstă, producția acestuia scade, iar pielea se subțiază și se usucă. Ce se întâmplă and aplici regulat colagen pe față? Dai un boost pielii și încetinești procesul de degenerare al acestuia.

Pentru un ten mereu tânăr, iți propunem Oferta specială Tratament Academie de la EL Studio. Potrivit tuturor tipurilor de ten, acesta oferă hidratare optimă și reduce vizibil ridurile de expresie sau pe cele provocate de deshidratare. Acest tratament excepțional are rezultate spectaculoase de la prima aplicare, care persistă mai mult timp. Atenție, bonus primești un Tratament contur de ochi.

 

Microdermabraziunea este pură magie pentru piele

Microdermabraziunea este o procedură sigură, nu necesită anestezie și are efecte grozave asupra pielii. Prin îndepărtarea celulelor de la suprafață, această procedură încurajează regenerarea celulară mai rapidă. Rezultatele sunt impecabile, pielea arată mai fermă, mai tonifiată și mult mai tânără.

Cu ce frecvență se efectuează? Depinde de problemele tenului. Dacă vrei să reduci liniile fine, ridurile sau pielea ternă cauzate de îmbătrânirea naturală, de efectele soarelui și ale stresului, câte o ședință de tratament efectuat o dată pe săptămână, timp de o lună și jumătate, garantează o piele strălucitoare și uniformă, cu riduri reduse considerabil.

Dacă iți dorești și tu un ten impecabil, încearcă Tratamentul Microdermabraziune Expert de la El Studio. Are efect dublu de reînnoire, oferă regenerare anti-aging, exfoliază și netezește pielea. Rezultatul este un ten mai fin, mai luminos, ultra netezit și un aspect vizibil mai tânăr