Vacanțele LAST MINUTE, cea mai sigură escapadă în contextul actual

vacante

Vacanțele LAST MINUTE, cea mai sigură escapadă în contextul actual

În această perioadă de incertitudine privind regulile și măsurile fiecărei destinații în ceea ce privește turismul, Eturia – care a creat mereu pachete de vacanță în Europa pentru clienții fideli – a decis să lanseze aceste oferte și pentru publicul larg, venind astfel cu un răspuns la toate dorințele călătorilor români. În plus, turiștii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare.

Astfel, agenția își lărgește portofoliul public cu circuite și sejururi personalizabile la standardele de calitate cu care deja și-a obișnuit turiștii. Clienții pot explora acum Grecia, Cipru, Elveția, Islanda, Italia sau Sudul Franței.

„Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiștior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanță premium, în siguranță și mai aproape de casă să-și aline dorul de escapade, de deconectare,” a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Last Minute Escape – Unde poți călători acum

Pentru ca turiștii să aibă o vacanță lipsită de griji, agenția Eturia a lansat o nouă campanie, Last Minute Escape – Unde poți călători acum, prin care alege cu atenție doar destinațiile care nu impun izolare la sosire. Totodată, pentru siguranța turiștilor, Eturia alege cazări verificate cu servicii de înaltă calitate care respecta cele mai stricte măsuri de siguranță și vin în întâmpinarea clienților cu alte aspecte de confort pentru ca fiecare turist să se simtă în deplină siguranță în vacanța lor. Printre acestea, se numara protocoale pentru un mediu sigur in care distanțarea socială primează, standarde de extra-igienă cu programe stricte de curățenie în ceea ce privește intervalele și durata, inovație în echipamentele pentru dezinfecție și prevenție, dar și noi masuri digitale pentru a reduce la minimum contactul dintre clienți și stafful hotelier.

„Venim în întâmpinarea visurilor de călătorie cu o serie de vacanțe cu plecări în perioada urmatoare și credem că vacanțele last minute sunt cele mai sigure plecări în contextul actual. Suntem la curent cu fiecare schimbare în ceea ce privește restricțiile de călătorie, dar și într-o strânsă colaborare cu partenerii locali, care pot interveni prompt în orice situație,” a adăugat Ana Maria Gherasim.

Altfel de grupuri cu însoțitor

În topul preferințelor clienților noștri se află în continuare grupurile cu tour-leader Eturia, pachete ce au totul inclus (de la zborurile până la destinație și zboruri interne cu taxele de aeroport incluse, cazări selecționate și mesele specificate în program și până la ghizi locali, excursii, taxe de acces la obiective, transferuri, chiar și bacșișurile șoferilor și ghizilor). Cum siguranța turiștilor rămâne pe primul plan, agenția a decis să limiteze numărul maxim de participanți, astfel încât să poată fi respectată distanța socială.

„Ne gândim la siguranța tuturor, asigurarea medicală, una dintre cele mai complexe de pe piață, este inclusă implicit în toate pachetele noastre și acoperă îmbolnavirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei. Iar, pentru a reduce la minimum orice risc în grupurile noastre, acestea vor avea un numar redus de turiști – vom închide grupurile la 12, 14 sau 16 persoane, în funcție de specificul circuitului și destinației. Mai mult, în acest timp de vacanțe, vom folosi sisteme audio guide, pentru ca persoanele din grup să nu fie nevoite să stea aproape de ghidul local pentru a auzi informația și să se poată păstra distanțarea socială,” a spus Ana Maria Gherasim.

Experiența pe noul site

Turiștii își pot alege vacanța #LastMinuteEscape care li se potrivește pe noul site Eturia, platformă la care întreaga echipă a lucat în toată perioada recentă: https://bit.ly/LastMinuteEscape-Eturia