Millie Bobby Brown a contribuit la crearea noilor bijuterii Pandora Me

#PandoraMe (5)

 

Millie Bobby Brown a contribuit la crearea noilor bijuterii Pandora Me

Millie Bobby Brown poate adăuga și denumirea de co-designer de bijuterii la o listă deja impresionantă de titluri, care include imagine și ambasadoare a colecției Pandora Me, odată cu lansarea globală a celui mai nou sortiment de bijuterii, pe 2 iulie.

Brown a colaborat cu designerii și directorii de creație Pandora pentru a dezvolta patru talismane și un cercel, care se va vinde individual, inspirate din viziunea lui Millie asupra verii. O stea de mare, un ananas, un flamingo, un val și o broască țestoasă sunt simbolurile pe care Brown a ales să le aducă la viață prin aceste creații.

Millie spune că i-a plăcut foarte mult acest proces de creare alături de echipa Pandora a talismanelor colorate și îndrăznețe pentru colecția Pandora Me 2020. ,,Toate simbolurile pe care le-am ales sunt părțile mele preferate din întreaga vară, iar fiecare talisman are o însemnătate amuzantă sau reprezintă o amintire plăcută pentru mine”.

Actrița a creat împreună cu echipa Pandora un cercel, individual, pentru a-i aminti de unul dintre lucrurile pe care iubește să le facă la malul mării: să privească broaște țestoase înnotând. Gustul dulce al ananasului o duce cu gândul la vară, iar nuanțele de verde și auriu vibrant ale talismanului îl transformă într-un statement de stil îndrâzneț.

Bijuteriile create împreună cu Mille Bobby Brown sunt disponibile în ediție limitată, pentru numai șase luni, din 2 iulie până la finalul lunii decembrie 2020.

„Să fiu ambasadoarea Pandora Me înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Millie. „Încă de mică am iubit bijuteriile Pandora, așa că este un vis devenit realitate să continui să lucrez cu un brand care pune pe primul loc auto-exprimarea prin intermediul stilului”.

Designerii Pandora și directorii de creație, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au lucrat îndeaproape cu Millie pentru a transpune moodboard-ul viziunii ei asupra verii în semnificația și forma noilor bijuterii din colecția Pandora Me.

,,Millie Bobby Brown are o energie bună; este foarte spontană și are un punct de vedere clar. Este o tânără pasionată care iubește să spună povești și căreia nu îi este teamă să se autodescopere. Ea întruchipează perfect ceea ce înseamnă Pandora Me’’.