Izolarea în casă ne-a făcut tenul mult mai sensibil la soare. Ce soluții există

guinotsun-161

Izolarea în casă ne-a făcut tenul mult mai sensibil la soare. Ce soluții există 

Medicii dermatologi și specialiștii din industria de înfrumusețare susțin că pielea a devenit mult mai sensibilă la contactul cu razele ultraviolete din pricina faptului că a fost ferită de soare în lunile în care am respectat distanțarea socială și am petrecut cea mai mare parte a timpului în casă. Tocmai de aceea, este acum foarte important să apelăm la îngrijirea profesională a acesteia înainte de expunerea la soare și să folosim zilnic produse cu factor de protecție 50.

Specialiștii de la Institutul Guinot din București recomandă, înaintea vacanței de vară, realizarea unei cure de tratament Guinot Hydradermie Soleil, ce are rolul de a hidrata în profunzime tenul, pregătește în mod eficient pielea înainte de expunerea la soare și contribuie la repararea acesteia după agresiunea razelor UV. Serumul care se aplică în decursul acestui tratament, conține ingredienți activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează și stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse. În plus, urmat apoi și după expunerea la soare, prelungește viața bronzului acumulat în timpul verii, diminuează ridurile cauzate de deshidratare și expunerea la soare și la apa sărată a mării.

„Este o nouă tehnologie cu ionizare dinamică ce stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare. Aparatul activează tinerețea și reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică.

Guinot Cellular Energy Soleil este un tratament specific pentru protecția solară, ce pregătește în mod eficient pielea înainte de expunerea la soare și contribuie la repararea acesteia după agresiunea razelor UV.

Serumul Gel Longue Vie Soleil, care se aplică în decursul acestui tratament, conține ingredienți activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează și stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse la soare. Practic, după ce urmezi acest tratament, pe lângă efectele anti-îmbătrânire, pielea este mult mai hidratată și mai pregătită pentru plajă, nu vei mai risca să rămâi cu arsuri solare, cu pete, iar bronzul va fi mai intens și va dura mult mai mult”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Vedete și influenceri au urmat tratamentul la Institutul Guinot

Influenceri și vedete cunoscute din showbiz, precum Dana Săvuică, Diana Sar, Andreea Perju și Adina Buzatu, au dat startul pregătirilor pentru sezonul estival și au urmat tratamentul Guinot Cellular Energy Soleil la Institutul Guinot din București.

 

Anti-aging + protecție UVA/UVB 50

La Institutul Guinot a fost lansat și Crème Perfect Youth Finish, un produs ce îmbină proprietățile anti-agening și cele de corectare a nuanței tenului cu filtre UV ridicate. Se adresează cu precădere peroanelor care nu folosesc în mod curent make-up, dar care doresc să aibe un ten cu nuanță uniformă, cu semnele de avansare în vârstă corectate și protectie avansată UV.