7 lucruri neștiute despre Angelina Jolie. Actrița împlinește azi 45 de ani

Untitled collage - 2020-06-04T153512.965

7 lucruri neștiute despre Angelina Jolie. Actrița împlinește azi 45 de ani

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, un etalon de frumusețe și eleganță.  Astăzi, actrița împlinește 45 de ani, așa că ne-am gândit să facem o trecere în revistă a lucrurilor mai puțin știute despre Jolie.

La vârsta de 14 ani, Angelina Jolie a renunţat atât la şcoală, cât şi la cursurile de teatru, pentru a deveni ”director de pompe funebre.”

În perioada căsătoriei cu Billy Bob Thornton, actrița a purtat la gât o fiolă plină cu sângele acestuia.

În 1996, Angelina s-a căsătorit cu actorul Jonny Lee Miller, șocând pe toată lumea cu ținuta sa. Jolie a purtat o pereche de pantaloni de piele neagră şi o cămaşă albă pe care a scris cu sânge numele viitorului ei soţ.

Secretul frumuseții sale a fost dezvăluit de un apropiat al actriței. Starul apelează la împachetări cu caviar pentru a-și menține pielea fermă și fină. Ea a adoptat aceste proceduri mai ales în timpul sarcinilor, pentru a preveni apariția vergeturilor.

Angelina are 13 tatuaje, două dintre ele sunt reprezentate de citatele lui Tennessee Williams. Unul dintre ele este: ”O rugăciune pentru cei cu inimi sălbatice, ţinute în cuşti.” Printre tatuaje se mai numără longitudinea şi latitudinea locurilor de naştere ale copiilor ei şi ale lui Brad Pitt.

Jolie și fostul soț Brad Pitt fac afaceri împreună- vor scoate pe piață o nouă marcă de șampanie rosé, care va fi produsă în Franța. Cei doi au cumpărat podgoria Miraval din sudul Franței în 2011, pentru suma de aproape 40 de milioane dolari de la afaceristul american Tom Bove.

Angelina Jolie este cunoscută pentru spiritul ei filantropic, iar de curând actrița a donat un milion de dolari către organizația de caritate No Kid Hungry (Niciun copil flămând), care se ocupă de hrana copiilor din familii sărace.

FOTO:Pinterest