Sabon îți deschide porțile către Rose Tea Boutique!

Rose_Tea_boutique_1

 

Sabon îți deschide porțile către Rose Tea Boutique!

Cum vara se apropie și toate minunățiile naturii vestesc vremuri bune, Sabon lansează o nouă gamă: Rose Tea.

Imaginează-ți bucuria de a descoperi ambientul rafinat al unui boutique premium de cosmetice, care mai de care mai fermecătoare ca aromă și beneficii minunate asupra trupului tău. Cu produsele din noua colecție – Rose Tea – pășești negreșit într-un spațiu atemporal de beatitudine și serenitate, unde irezistibilul parfum floral te poartă într-o călătorie magică a simțurilor.

Inspiră adânc și bucură-te de noi începuturi!

Rose Tea – lasă-ți pașii purtați spre un loc intim & fermecător

Cum ar fi să poți evada în propriul film, narat după un scenariu creat doar pentru tine? Să ajungi acolo unde ești mereu învăluită de un suav romantism și o căldură minunat de plăcută, ce poartă prin adieri de vânt parfumul delicat al trandafirilor. 

Vei fi iremediabil sedusă de prospețimea noului mix Sabon din gama Rose Tea: roze rubinii abia culese, cu note acidulate de rodie, vanilie cremoasă și mosc proaspăt. 

În produsele Sabon Rose Tea vei descoperi ca note de vârf și un combo super tonic precum coulis de zmeură alături de coacăz negru și portocale. 

Produsele pe care le îndrăgești ulei de duș, exfoliant, loțiune și lapte  de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid  și aromă de cameră – încântător de înmiresmate cu noua textură de trandafiri te vor transforma în personajul principal al celei mai frumoase și autentice povești: povestea ta și a ritualului tău zilnic de frumusețe, desăvârșit întotdeauna cu Sabon. 

Creată la aceleași standarde de calitate înaltă, gama Rose Tea îmbină armonios texturi delicate și hidratante, prin infuzia robustă a uleiurilor botanice măsline, avocado, migdale, acai, andiroba, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea  restabilind bariera naturală de protecție a pielii tale, păstrând-o luminoasă și mătăsoasă la atingere. O combinație de excepție a unor ingrediente rafinate, atent selectate pentru a-ți oferi, ca de fiecare dată, o experiență luxuriantă. 

Intră pe www.sabon.ro și crează-ți propriul scenariu al ritualului zilnic de frumusețe cu produsele din gama Sabon Rose Tea!

Citeste și: