Cleo (Cleopatra Ilie Taloș), artista care a colaborat cu Stevie Wonder și BB King, se lansează în România

Untitled collage - 2020-05-27T225821.916

Cleo (Cleopatra Ilie Taloș), artista care a colaborat cu Stevie Wonder și BB King, se lansează în România

După ce a lucrat cu artiști celebri  precum Stevie Wonder, DeeDee Bridgewater, BB King, Herbie Hancock, dar și cu companii precum Cirque du Soleil,  studiourile FOX Entertainment, Cleo (Cleopatra Ilie Taloș) lansează “Puzzle”, o emoționantă piesă în limba română, acompaniată de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu si producția lui Ovi Jacobsen!

“Mesajul piesei PUZZLE reprezintă reflecția mea vis-a-vis de presiunea asupra fetei/femeii din 2020 de a se ridica la irealele standarde mediatizate…Cine decide ce definește frumosul? Cine dă dreptul oricui să se simtă superior doar prin prisma exteriorului?!.”

Cu o voce de neegalat și cu un timbru vocal de excepție, experiența muzicală a artistei Cleo (Cleopatra Ilie Taloș) își spune cuvântul. Anii de muncă și satisfacțiile, anii trăiți în Los Angeles, acolo unde și-a construit o viață nouă și a terminat facultatea de interpretare muzicală la secția de flaut “Magna cum Laude”, cât și Masterul în Arta Interpretării în cadrul prestigioasei University of California, Los Angeles (UCLA) nu au trecut neobservați.  Faptul că a absolvit și programul de artiști interpreți în cadrul University of Southern California (USC) și a avut ocazia să lucreze cu nume mari din industria muzicală și nu numai au propulsat-o pe Cleo (Cleopatra Ilie Taloș) în lumea muzicienilor profesioniști, pe marile scene ale lumii.  Tot ceea ce a învățat acolo a transpus aici, cu mari emoții, în piesa “Puzzle”, compusă  chiar de ea în limba română, aceasta fiind o provocare pentru Cleo și totodată primul pas pe care îl face în afara sferei muzicii clasice. “Puzzle” beneficiază și de un videoclip  filmat în București și regizat de Alex Ceaușu, clip în care Cleo a scos “la plimbare” pe Kiseleff un minunat pian alb la care își spune povestea.

“PUZZLE este primul meu pas în afara sferei muzicii clasice. Nu cred în granițe și limitarea creativă în funcție de “specialitatea” fiecăruia dintre noi. Pentru mine, pasul lateral din sfera muzicii clasice este o decizie pe care mi-o asum. Am compus PUZZLE pentru că am simțit că vreau să mă desprind de partituri și să mă exprim prin propriile-mi linii muzicale. Posibil să pară un pas sacrilegios, dar suntem în 2020 și nu ne mai putem închide singuri într-o colivie”, mărturisește Cleo, care a lucrat la Puzzle cu Ovi Jacobsen.
“Mă consider norocoasă să lucrez cu OVI Jacobsen, producătorul acestei piese. OVI a înțeles din prima frază cine e CLEO, ce valori are ea și ce vrea ea să transmită. Cum i-am spus și lui, mă simt onorată să lucrez cu un om atât de vertebral pe plan artistic cât și pe plan uman. În ziua de azi mulți vorbesc, puțini cunosc în această industrie. OVI este un muzician cum rar mai întâlnești în ziua de azi pe piața locală, este de un profesionalism impecabil și de un enorm bun-simt artistic.