Idei de cadouri pentru copii. Decorațiuni sofisticate și jucării sustenabile, perfecte pentru 1 iunie

Untitled collage - 2020-05-26T185826.382

Idei de cadouri pentru copii. Decorațiuni sofisticate și jucării sustenabile, perfecte pentru 1 iunie

 

Știm că atunci când vine vorba de copii, nimic nu e prea mult, așa că oricât de multe jucării ar avea sau oricât de drăgălașă ar fi camera lor, ceva nou sau o schimbare este întotdeauna binevenită în universul lor. Cum 1 iunie este în mai puțin de o săptămână, noi am făcut o selecție de jucării și decorațiuni, urmând tendințele din arhitectura de interior, dar și trendurile internaționale în ceea ce privește dezvoltarea cretivității sau a altor aptitudini ale celor mici. Iată ce am descoperit printre brandurile românești. 

Cort Dandelion, 370 lei

Tablou TheHome.ro, 145 lei

Păpușă Mica Doll Handmade, preț la cerere.Mai multe produse aici!

Până pe 1 iunie, la Editura DPH sunt reduceri de 50% la toate titlurile de carte și jocuri. Aici găsiți jocuri care ajută la dezvoltarea cognitivă a copilului, într-o maniera distractivă și relaxantă pentru toată familia. Sunt jocuri potrivite de la 3-4 ani până la 99 de ani.

Preț aici!

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, al purităţii, dar şi întoarcerea la inocenţă. Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, conform adoptării Declarației pentru Protecția Copilului, și are la bază şi promovează schimbul reciproc de idei, dorinţa de a-i face pe copii să înţeleagă acest concept, precum şi iniţierea unei acţiuni de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.