Sfaturi pentru ca toată familia să se bucure de sejurul de acasă, vara asta

Untitled collage - 2020-05-21T221024.480

Sfaturi pentru ca toată familia să se bucure de sejurul de acasă, vara asta

Întrucât recomandările privind distanțarea socială vor rămâne probabil în vigoare în multe orașe pe timpul verii, activitățile și opțiunile de distracție, cazare și restaurante vor fi limitate. Adevărul este că nu trebuie să renunțați în totalitate la bucuria verii fiind acasă împreună cu familia. Iată câteva sfaturi pentru ca toată familia să se bucure de sejurul de acasă, de la Samantha Clayton, OLY, ISSA-CPT, Vicepreședinte Herbalife Nutrition pentru Performanță sportivă la nivel mondial și fitness.

Zile pline de mișcare

Planificați drumeții în localitate sau plimbări lungi sau cu bicicleta în apropierea casei. Bucurați-vă de parcuri și de arhitectura zonei. O căutare rapidă pe Google vă poate ajuta să planificați lucrurile interesante pe care v-ar plăcea să le vedeți. Turismul în propriul oraș vă ajută să apreciați mai bine orașul natal. Dacă aveți copii, încercați să îi provocați să identifice anumite plante, obiective turistice sau fauna sălbatică atunci când ieșiți la plimbare. Astfel, plimbările devin mai interesante. Dacă le oferiți premii vor fi și mai motivați. În plus, jocurile în grădină sunt foarte distractive — aspersoarele, cercurile și coarda sunt lucruri îndrăgite de copii.

Creați-vă propriul refugiu acasă.

Cu puțină planificare, puteți să vă transformați propria grădină sau casă în locul perfect de vacanță. Tot ce trebuie să faceți este să stabiliți o temă. Pentru un weekend la spa, cumpărați sau preparați produsele preferate și programați-vă un timp de relaxare și răsfăț. Opriți sau puneți deoparte toate distracțiile tehnologice, amenajați un spațiu afară sau într-o cameră goală pentru un cadru liniștit. Puteți face chiar apă pentru spa, tăind câteva bucățele de castravete sau fructe și adăugându-le în apă pentru un plus de aromă. Doriți să vă creați propriul refugiu pentru yoga? Alegeți-vă antrenorul online preferat, aranjați-vă covorul într-un spațiu special, aprindeți câteva lumânări sau bețișoare parfumate și exersați zilnic, cu muzică de relaxare. Totul stă în creativitate.

Călătoriți cu ajutorul preparatelor gătite în bucătărie.

Întrucât călătoriile sunt acum în plan secund, ce spuneți de seri de gătit tematice care să vă ajute să transportați papilele gustative în orice destinație. Poate fi foarte distractiv să preparați băuturi, shake-uri și meniuri cu ingrediente din locurile preferate incluse pe lista de călătorii. Bucurați-vă de un vin italian bun alături de prepararea pastelor într-o seară, încercați să gătiți un curry delicios sau comandați ceva de mâncare de la un restaurant pe care nu l-ați mai încercat până acum. Puteți merge și mai departe, printând câteva lucruri interesante online sau vizionând un film despre o anumită cultură cu care vă veți delecta în seara respectivă – posibilitățile sunt infinite și este o ocazie bună să învățați despre alte culturi prin intermediul preparatelor culinare. Citeste mai mult aici!

Citeste si: