Tipsuri pentru cei care stau acasă de la Carmen Brumă

CB173c2m-1024x683

Tipsuri pentru cei care stau acasă de la Carmen Brumă

Carmen Brumă ne dă câteva sfaturi utile pentru a ne menține în formă și la greutatea ideală până când se termină izolarea și nu vom mai fi nevoiți să stăm atât de mult în casă.

Pentru că multe săptămâni am fost nevoite să stăm acasă, corpul nostru are acum nevoie de un restart. Lipsa mișcării, a sportului, a plimbărilor și stresul au făcut ca organismul nostru să nu mai funcționeze la cote maxime. Așadar, astăzi, vedeta de televiziune Carmen Brumă ne spune ce putem face pentru a reveni în formă cât mai repede.

BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatura/efort fizic pt un adult. Hidratarea corespunzătoare va ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul.

FACEȚI SPORT ACASĂ! ( sau lângă casă, în aer liber în zone fără aglomerație)  Programați-va telefonul să va atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-va de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotari, fandări , abdomene etc.
Programele mele  de pe www.carmen-brumă.ro ,cu antrenamente pentru acasă  sunt de asemenea utile în această perioadă!

Includeți în meniul zilnic 4-5 legume crude (diferite) . Va vor ajuta să vă  controlați apetitul și sunt o sursă importantă de vitamine și minerale.

Citește mai mult aici!

Citește și: