Lansările muzicale ale acestei săptămâni

Antonia

Lansările muzicale ale acestei săptămâni

Antonia, IOVA, Alb-negru și Anamaria Ferentz le-au pregătit fanilor surprize muzicale, la ieșirea din izolare.

Antonia lansează single-ul ”Como ¡Ay!”. În videoclip apare și Alina Ceușan

Antonia lansează single-ul ”Como ¡Ay!” cu un videoclip funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan. Este o piesă în limba spaniolă, un sound fresh și cool, compusă de Minelli și Spania99 și produsă de Alex Cotoi.

”Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi”, a spus Antonia.

Videoclipul piesei este un jurnal funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan, unul dintre cei mai relevanți creatori de conținut din România.

Video-ul de la ”Como ¡Ay!” a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Andra Marta și Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production.

IOVA lanseaza „Break the law”

IOVA, artista electro-pop si compozitor HaHaHa Production, lanseaza „Break the law”, o piesa ca o bomba cu ceas despre compatibilitatea dintre doua persoane si tensiunea dintre ei atunci cand depasesc granita legii. „E o piesa care explodeaza intr-un mod imprevizibil atat ca muzica si text, cat si ca productie video. Cant despre compatibilitate si despre tensiunea atractiei in iubire dincolo de lege. Pe tot parcursul piesei, incerc sa rezist in lupta cu cele 7 pacate capitale si astept ca oamenii sa-mi spuna daca reusesc.”, glumeste artista IOVA, care s-a auzit cu muzica ei la zeci de radio-uri din Rusia si Romania.

„Break the law” aduce un videoclip bogat in simboluri, cu multa coregrafie, cu dansatori vopsiti pe fata, si cu IOVA, aflata in plina lupta cu fortele raului si cu tentatiile aduse de ele. „Am filmat videoclipul la Chisinau, timp de 24 de ore fara intrerupere, alaturi de artisti cool si absolut geniali. Am incercat sa redam in imagini, prin dans, imagine si miscari, dualitatea din fiecare om, lupta dintre bine si rau, incercarea mea de a rezista in fata pacatului si a tentatiilor. A fost o filmare lunga, dar foarte intensa.”, povesteste IOVA.

Alb Negru feat Ralflo & Rareș lansează piesă nouă – “Amândoi”! 

“Videoclipul este unul simplu, one shot, care arată o continuitate, o legătură între noi 4 ca și prieteni, căci mereu suntem unii lângă ceilalți!” – spune Kamara

Prietenia creează legături frumoase. În cazul trupei Alb Negru – Andrei Ștefănescu și Kamara – o colaborare de durată cu Ralflo și Rareș din care a rezultat multă muzică bună și piese una după alta. Drept dovadă, de 8 ani de zile încoace se mențin pe val, iar acum se pregătesc de lansarea unei noi melodii, “Amândoi”, însoțită de un clip pe măsură. Colaborarea celor 4 artiști este una de excepție cu Sprint Music, alături de care lansează cele mai frumoase piese. Iată ce spun băieții despre noul lor produs!

“Proiectul Alb Negru,Ralflo & Rareș este deja un proiect de sine stătător. Noi cântăm în această formulă de 8 ani, de la “Mi-e sete de tine” încoace. Anul acesta în luna iunie se împlinesc 8 ani de când am lansat prima piesă împreună. Este deja ceva care face parte din noi, deși avem trupa noastră Alb Negru separat și ei au proiectele lor, deja noi 4 parcă formăm un întreg și proiectul acesta este unul de suflet. Lansăm acum piesa “Amândoi” – compusă de Ralflo, iar textul este scris de mine, videoclipul este unul simplu, făcut în one shot care practic arată o continuitate, o legătură între noi 4 ca și prieteni, căci mereu suntem unii lângă ceilalți. Prietenia care ne leagă durează tot de 8 ani, suntem prieteni și toți 4 suntem la Naționala de Fotbal a  Artiștilor, avem în comun fotbalul. Este un motiv în plus pentru a putea fi uniți, fotbalul ne-a unit și mai mult, având în vedere că suntem pe teren toți 4 și întâmplarea face ca niciunul să nu joace pe post cu celălalt, așa că nu e nicio problemă. Adesea se întâmplă să fim toți 4 în echipă și să jucăm pe teren mare și uneori la antrenamente pe teren mic alegem să fim toți 4 în echipă, deja facem o echipă de minifotbal fără portar și încă o persoană)”, povestește Kamara.

Anamaria Ferentz lansează “OMG, Ce bine e!” 

Artista care locuiește de aproape 10 ani de zile în America, a lansat zilele trecute o piesă și un videoclip realizate în izolare.  “OMG, Ce bine e!” este astfel o piesă compusă de ea special pentru această perioadă! Îmbrăcată elegant, într-o rochie cu paiete, artista face curat prin casă, dă cu aspiratorul, își arată picioarele perfecte și bine lucrate, în timp ce încalță pentru prima dată o  pereche de sandale marca Jennifer Lopez, inaugurate chiar în noul videoclip și apare chiar și într-o cadă plină de baloane.

“Pentru mine această izolare a fost benefică. Nu am avut timp chiar deloc să mă plictisesc!  Am muncit mult cât am stat acasă, drept dovadă am scos și această piesă cu videoclip haios, atât în limba română cât și în engleză, “OMG, Ce bine e!”. Este o piesă despre izolare, eu fiind o persoană singură, cu un cățel. Arată exact partea asta a omului care probabil a luat-o razna stând în casă atâta timp, gătind și făcând curățenie. Am vrut să fie ceva haios într-o perioadă în care lumea s-a săturat de lucruri negative. Totul este realizat la distanță. Piesa este făcută de mine, versurile și muzică îmi aparțin, la producția muzicală am colaborat cu un român care stă în Canada, Mihai Trușcă. În studioul unde am tras vocile am mers singură. Acest clip a fost făcut în izolare și am fost eu și regizoarea, Carina Tăutu și Supai, cățelul meu. Piesa are și versiunea în limba engleză pentru cei care nu sunt vorbitori de limba română. Le mulțumesc tuturor care mi-au fost alături la filmările clipului, Regie și Producție video: Carina Tăutu cu Silk String Production, A440 Studio de înregistrări, Outfits: “NoFuchsGiven Fashion” (Raluca Gold Fuchs), “NellN Fashion” (Nelly Năstase)”, mărturisește Ferentz.