3 jocuri perfecte pentru copiii cu vârsta +3 ani

Untitled collage - 2020-05-01T212755.181

 

Joaca este o activitate pe care este indicat să o practici cât mai des alături de copilul tău. Psihologii spun că prin joacă vă veți întări conexiunea dintre voi și nu numai. Nu contează ce faceți, atâta timp cât petreci timp alături de copilul tău.

Alma abia a împlinit 3 ani, dar este un copil foarte activ, receptiv și dornic să se joace cât e ziua de lungă. De când #stămacasă în izolare este și mai fericită că stă împreună cu noi tot timpul. Pe lângă desenat, colorat, citit zeci de cărți de povești, gătit și câte și mai câte, iată câteva jocuri care au atras-o și care ne-au ocupat o bună parte din zi.

Autobuzul cu activități

Pornește în călătoria care te transformă! În autobuzul veseliei, pasagerii învață, se joacă, exersează și cântă neîncetat! Este o jucărie interactivă și educativă -tip tabletă, sub forma unui autobuz, cu taste cu litere, cifre, funcții, opțiuni și cu afișaj digital. Jucăria are mai multe activități tematice de învățare și de exersare din 4 domenii de studiu: alfabet, vocabular, matematică și muzică. Aceste activități pot fi selectate și accesate prin apăsarea tastelor corespunzătoare. Fiecare activitate presupune o interacțiune între jucărie și utilizator. Este o investiție bună! 🙂

Play-Doh, Set Petrecerea cu Popcorn

Cu siguranță îmi veți da dreptate când voi spune că plastilina este obiectul care îi ține cel mai mult ocupați pe cei mici. Iar aparatul de făcut popcorn îl va ține pe micuț sau micuță ocupați minim 2 reprize X 2 ori pe zi.

Insula Omiduțelor

Este cel mai recent joc –a fost primit de Alma de ziua ei. Se poate juca în minim 2 jucători și este o activitate foarte atractivă pentru copii și mai ales, o competiție. Cine va avea la final cea mai lungă omiduță va fi declarat câștigător.