Shopping din izolare. 5 produse utile, perfecte pentru această perioadă

Untitled collage - 2020-04-23T213006.560

 

Înainte de izolare, eram o persoană foarte activă din punct de vedere social. Jobul impunea întâlniri cu tot felul de oameni, evenimente mondene și lansări, iar eu nu știam cum să mă împart, să ajung la toate. Ziua începea de cele mai multe ori la o cafenea din centrul orașului, apoi la birou, iar seara mergeam la cel puțin un eveniment monden. Puținul timp care îmi mai rămânea îl petreceam cu familia.

În weekenduri așteptam cu nerăbdare să evadăm din oraș, la munte, mare, în afara țării sau la prietenii care au case la curte pe lângă București. Eram tot timpul în mișcare. Recunosc, această perioadă (stau în casă de mai bine de 6 săptămâni) am luat-o ca pe o binecuvântare. Poate sunt dintre puținii oameni care spun asta, dar eu chiar aveam nevoie de o pauză, deși în continuare muncesc de acasă. Dar, am învățat să iau partea frumoasă a lucrurilor și îmi dau seama că la 40 de ani nu mai am aceeași energie ca la 20… Așa că am început să fac tot felul de lucruri pentru care nu aveam niciodată timp.

Petrec cu fiica mea 12 ore pe zi- un record în comparație cu cele 4-5 ore de dinainte de izolare. Facem tot felul de activități împreună, iar opțiunile mele de shopping s-au schimbat considerabil. În loc de haine, cumpăr aproape zilnic jucării.

Masuță de cafea a fost o altă achiziție a acestor zile. Mi-am redecorat casa și am simțit nevoia să am această măsuță interesantă în sufrageria mea.

Mi-am făcut curățenie în bucătărie și un mic inventar, așa mi-am dat seama că nu aveam un tocător ca lumea. Și pentru că  am început să gătesc zilnic, mi-am achiziționat unul de aici!

Ies tot mai rar la cumpărături și am grijă să mă protejez ca la carte. Prin urmare, am un stoc considerabil de măști acasă 🙂

Și cum petrec zile întregi în casă, îmi pun lucruri foarte confortabile. Nici la acest capitol nu stăteam prea bine. Așadar, am dat sacourile și rochiile pe bluze de casă de calitate și în care să mă simt bine. Le-am luat de aici!