Brandul Filip Cezar se implică în lupta anti Covid-19 și produce în regim de urgență măști și combinezoane pentru medicii din spitalele de boli infecțioase!

www.filipcezar.com (1)

Casa de modă Filip Cezar oprește producția de costume pentru bărbați și produce în regim de urgență măști, combinezoane și halate, pe care le donează cadrelor medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. ”Acum, siguranța e mai presus de eleganță!”

Filip Cezar se implică activ în lupta împotriva noului virus Covid-19. Casa de modă a oprit temporar producția costumelor de ceremonie și business pentru domni, și a început producția în regim de urgență de măști, combinezoane, halate și cearșafuri pentru spitalele și cadrele medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. Toate produsele confecționate din resurse proprii vor fi donate.

Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi am decis că mai presus de eleganță stă siguranța tuturor românilor și pentru moment am oprit producția de costume bespoke. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă.”, a spus Filip Cezar, owner-ul brand-ului.

Brandul va executa kit-uri de protecție și pentru jurnaliștii care sunt nevoiți să se expună pericolelor răspândirii noului virus, celor care transmit informații de ultimă oră, de pe teren, și încearcă să aducă informații relevante în casele românilor.0