Trenduri de hairstyling în sezonul primăvară-vară 2020, by George Soare

Trendurile se schimbă într-un mod alert! Asemenea unui feed de Instagram… Așadar este aproape imposibil să nu te încadrezi într-un trend! Deși vizual nu este nimic nou sub soare, nu putem nega faptul că unele look-uri sunt foarte IN, sezonul acesta. Unul dintre ele este BRETONUL anilor 70’ cu trimitere la Farrah Fawcett! Acest tip de breton mai lung se pliază foarte bine pe orice tip de fizionomie. Eu îl recomand, mai ales femeilor care preferă părul mediu-lung, mai spune hairstylistul.

Un alt look care câștigă teren este CARRE A LA PARISIENNE, acel bob scurt la nivelul bărbiei, însoțit de breton! Deși este o tunsoare clasică și destul de tehnica, ea poate fi purtată atât messy, cât și foarte drept, cu efect glossy!

NEW PIXIE este un alt look- vedetă în rândul posesoarelor de păr scurt și foarte scurt! Un look effortless și ușor de purtat!

AFRO-ISH STYLE –  Au fost ani în care nu promova nimeni acest stil și regăseam foarte multe femei cu părul creț care recurgeau destul de des la tot felul de metode de a-și întinde părul! Iată, nu mai este nevoie, deoarece acest look a invadat internetul, iar paleta de produse adecvate acestui tip de păr este foarte variată!, încheie George Soare (Tribute Salon- furnizorul Casei Regale a României).