Stilul se schimbă odată cu vârsta

Untitled collage - 2020-03-03T160116.728

Odată cu trecerea timpului, mi-am schimbat stilul vestimentar… E ceva de înțeles, ar spune unii, mai ales după 40 de ani,  dar eu nu sunt neapărat de acord cu asta. Până acum vreo doi ani, înainte să nasc și după ce am născut, purtam cu lejeritate pantaloni scurți rupți de jeans, tricou cu mesaje de tot felul și tot felul de alte ținute pe care, dacă era să mă iau după mama, ar fi trebui să le donez unei fete de 20 de ani. Ei bine, după vreo 2 ani și ceva de nesomn și 15 kg în plus, m-am decis să devin femeie serioasă și să adopt, așadar, un stil corespunzător. Am înlocuit pantalonii scurți cu fuste conice peste genunchi, rochiile scurte cu cele midi, culori mai închise, negru cel mai des, mi-am cumpărat și niște lenjerie modelatoare… Ce să mai, m-am adaptat noului statut, dar mai ales noilor măsuri… Cu toate astea, nu am putut rezista tentației de a-mi lua de pe FashionUP o rochie care mi-a plăcut foarte mult. Din mai multe puncte de vedere.

Rochia cu paiete neagră este o piesă MUST în dressingul fiecărei femei, indiferent de vârstă. De ce? Pentru că te scoate din orice încurcătură. Vrei să mergi seara la un eveniment pretențios sau în club cu fetele? O poți purta cu succes! Vrei să mergi la o nuntă sau la un botez sau poate la o zi de naștere? Mizează pe ea! Nu se calcă, nu se șifonează și îți ascunde toate defectele.

Nu m-am putut abține și mi-am completat arsenalul de genți cu una foarte drăguță, la un preț foarte bun, pe care o puteți vedea aici!

La final, vă urez o primăvară frumoasă și să vă simțiți bine în pielea voastră! #ComunitateaFashionUP