Top 3 rujuri, perfecte pentru Valentine’s Day

Untitled collage - 2020-02-04T123533.063

Mai sunt doar câteva zile până la Valentines Day, dar îți dăm noi liber la iubire pentru toată luna februarie. Iată câteva rujuri care merită încercate, în această perioadă!

Bobbi Brown Luxe Shine Intense

Rujul Bobbi Brown Luxe Shine Intense (177 lei) ne convinge că își merită locul în acest top grație culorii generoase amplificate de o strălucire excepțională și aspectului sculptat, voluptos pe care îl oferă buzelor. Formula cu acid hialuronic și vitamina E sunt responsabile de aceste efecte speciale.

Rouge Dior Ultra Care Liquid

Dior Ultra Care Liquid (193 lei) este un ruj lichid infuzat cu ulei floral care oferă îngrijire delicată și rezistență de până la 12 ore, pentru un efect mat-catifelat și satinat-luminos, în funcție de nuanța aleasă. Aplicatorul în formă de petală este format din microfibre ce permit o aplicare delicată, dar și precizie.

Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm

Este momentul perfect să încerci Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm (167 lei). Cele două formule oferă două beneficii. Formula sa fondantă 2 în 1 combină îngrijirea intensă și culoarea radiantă, inocentă. Inima colorată în formă de buze face din acest ruj de la YSL unul foarte special.