Eu mi-am ales cadoul de Crăciun

Untitled collage - 2019-12-20T161334.635

 

Anul acesta, am primit invitatia de a face parte dintr-un proiect inedit- sa fiu membră a comunitatii Fashion UP. Am pornit, așadar, în cautarea unei ținute de pe FashionUP și mi-am ales astfel și cadoul de Crăciun: o rochie neagră și o geantă de la Moschino, pe care le-am purtat cu drag la evenimentul de lansare a Comunității Fashion UP!, eveniment care a avut loc într-un decor de poveste la Salon Geta Voinea Agora Floreasca.

Comunitatea FashionUP este un proiect despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

În cadrul evenimentului, fiecare membru al comunității a participat la o ședință foto profesională, unde și-a prezentat ținuta compusă din produse selectate de pe site-ul https://www.fashionup.ro. La prima ediție, toți membrii comunității au beneficiat de hair styling oferit de Geta Voinea și echipa, de make-up profesional oferit de Raluca Paraschiv și echipa, răsfățați cu mici cadouri de la Marionnaud și s-au delectat cu prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu.

Poți să cumperi și tu cadouri de Crăciun pentru cei dragi, de pe fashionup.ro.