Nu rata evenimentul online #PeToc, dedicat femeilor cu atitudine!

pe-toc

Ziua Națională a Femeilor #PeToc celebrează anual feminitatea, grația și forța sexului frumos, pe data de 14 septembrie, iar FashionUp a pregătit în perioada 13 – 16 septembrie multe acțiuni aniversare.

Anul acesta, cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc se va desfășura online, prin reduceri speciale și concursuri organizate de instagrammerii pasionați de fashion.

În perioada 13 – 16 septembrie, echipa FashionUp își va surprinde clienții cu nenumărate reduceri. Reprezentantele sexului frumos pot alege din peste 4.000 de modele de pantofi și sandale cu toc, toate, cu o extra reducere de 10%.

Șase instagrammeri au pregătit concursuri pe conturile lor și așteaptă să-și premieze fanii cu vouchere FashionUP, cu valori cuprinse între 150 și 300 de lei.

Evenimentul #PeToc vine cu un mesaj puternic: „Women empowering women”. „O femeie cu atitudine, care poartă tocuri și își asumă feminitatea, are puterea să realizeze lucruri extraordinare. Evenimentul #Pe Toc este despre pantofii cu toc pe care îi purtăm cu elegantă și încredere la birou, sau la fiecare eveniment important din viață noastră, dar mai este și despre forța interioară care ne împinge să facem lucruri neașteptate, despre puterea de a zâmbi, chiar și atunci când lucrurile nu au ieșit cum le-am planificat, de a iubi și de a-i susține pe cei care au nevoie, fără a le cere nimic în schimb. Noi, femeile, ne facem griji și ne dorim ca toți membrii familiei să fie în siguranță, în timp ce alergăm pe tocuri spre diverse evenimente, întâlniri, ședințe cu părinții, sau facem cumpărături. Femeile fac toate acestea fără să arate cât efort există în spatele fiecărei acțiuni”, a afirmat Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUp, care a dezvoltat acest proiect.

Anul acesta, FashionUP a lansat și proiectul MarketUP! care susține și promovează selleri de fashion din România, oferindu-le expunere pe una dintre cele mai importante platforme de ecommerce de fashion din țară. Producătorii și designerii au posibilitatea să beneficieze de un suport important în dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP și prezența în proiectele sale editoriale.

La cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc, îți dorim să te bucuri de ofertele aniversare și să celebrezi alături de noi feminitatea, atitudinea și stilul.