Dana Savuică, despre vacanța în Egipt

Untitled collage - 2019-04-18T145124.593

La întoarcerea în țară, am rugat-o pe Dana Săvuică să ne dea câteva tipsuri din vacanța sa în Egipt.

Egiptul este una dintre destinațiile mult dorite și am avut, în sfârsit ocazia să-l descopăr în toata splendoarea sa.
Anul trecut prin Tui Travel Center am luat un circuit de 10 zile care a cuprins Cairo, Aswan, Luxor si Hurghada. Anul acesta, m-am reîntors și am avut parte de experiențe de neuitat prin Paralela 45. Plimbări cu cămilele în deșert, învățând secretul vieții în desert, direct de la beduini. Am condus ATV- ul și buggy pe dune, ne-am înălțat cu balonul de aer cald deasupra Luxorului și Vaii Regilor.

Am stat la resorturi de 5 stele all inclusive, am făcut snorkeling și m-am bucurat de soare la o temperatură constantă de 28 de grade. Acasă era frig, ploua, iar eu eram la doar 3 ore de zbor cu avionul în însoritul Egipt.
O vacanță minunată, accesibilă și adusă la pachet cu Charter care zboară direct în Hurghada și Sharm el Sheikh. Mi se pare cea mai bună soluție pentru a scăpa de vremea capricioasă de acasă și pentru a te bucura de o multitudine de activități, pe gustul fiecărui călător pasionat de istorie, cultură, gastronomie, shopping, lux sau accesabilitate, activități extreme sau relaxante. Egiptul le are pe toate!
Îmi doresc să devin călător profesionist, să fac înconjurul lumii, așa cum visam când eram mică, citind cărțile de Jules Verne.